ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Ο ναργιλές τον έστειλε στο… κελί!

Κρατούσε τουρκικές λίρες ο 36χρονος

Σχεδόν οκτώ κιλά αδασμολόγητου συσκευασμένου καπνού ναργιλέ και μεγάλο χρηματικό ποσό εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος σε δρόμο της Λεμεσού, λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής (19/1), με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη του οδηγού για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 36χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Γρίβα Διγενή, στην Λεμεσό και ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Λεμεσού.

Σε έρευνα που ακολούθησε, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν στο όχημα διάφορες συσκευασίες καπνού ναργιλέ, συνολικού βάρους 7 κιλών και 800 γραμμαρίων, που δεν έφεραν την νόμιμη σήμανση και εγέρθηκαν υποψίες ότι για αυτές δεν έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί.

Παράλληλα, στην κατοχή του 36χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 5 χιλιάδων και 730 ευρώ, καθώς και 750 τουρκικές λίρες, για τα οποία χρήματα ο 36χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το νόμιμο της κατοχής τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X