ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Η πιο περίεργη εξαφάνιση γυναίκας - Ψάχνουν την Μαρία από το 2012 (pics)

Η μητέρα της έφτασε μέχρι της εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

24news team

Ήταν 11 Απριλίου 2012, Μεγάλη Τετάρτη, όταν η Μαρία Κακογιάννη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε από την οικία όπου διέμενε, στη Λεμεσό. Έκτοτε δεν την είδε ποτέ κανείς.

Δύο μέρες μετά την εξαφάνισή της το όχημα της εντοπίστηκε σε ερημική περιοχή της παραλίας Lady’s Mile. Είχε εντοπιστεί εγκαταλειμμένο και κλειδωμένο, ωστόσο τα κλειδιά δεν βρέθηκαν.

Η Μαρία τότε, ήταν 39 ετών. Ηταν πρώην αθλήτρια στίβου, ενώ όταν χάθηκαν τα ίχνη της, ήταν παντρεμένη και το παιδάκι της ήταν ηλικίας δύο ετών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας τότε για την Μαρία:

Η Μαρία Κακογιάννη, 39 χρόνων, από τη Λεμεσό, ελλείπει από την οικία της από τις 11 Απριλίου του 2012. Η 39χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.72 εκ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά καστανόξανθα σγουρά μαλλιά και κατά την ώρα της αναχώρησής του, φορούσε τζιν παντελόνι και ζακέτα χρώματος γκρι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Μέχρι την Νικολούλη η μητέρα της:

Λίγους μήνες αργότερα, αφότου εξαφανίστηκε η Μαρία και οι έρευνες των Αρχών δεν έφερναν αποτέλεσμα, η μητέρα της Μαρίας αποφάσισε να απευθυνθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ» σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει την κόρη της.

Την ίδια μέρα της εξαφάνισης, ο σύζυγος της Μαρίας εντόπισε στο δωμάτιό τους ένα ιδιόχειρο σημείωμα και το παρέδωσε στους γονείς της. 

*Απόσπασμα από την εκπομπή «Φως στο τούνελ» 

Το σημείωμα δόθηκε από την εκπομπή στην ειδική δικαστική γραφολόγο Μάγδα Καμπούρη, για να το εξετάσει. Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις της, ο γραφικός χαρακτήρας ήταν της Μαρίας, αλλά επεσήμανε ότι το σημείωμα γράφτηκε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, πιθανότατα και απειλή.

Σημειώνεται ότι και οι Αρχές στην Κύπρο, είχαν μελετήσει το σημείωμα, διαπιστώνοντας επίσης ότι ο γραφικός χαρακτήρας άνηκε στην ελλείπουσα.

Παρά τις όποιες προσπάθειες και έρευνες, η Μαρία δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί ούτε μέσω της εκπομπής.

Πιστεύει ότι η κόρη της είναι ζωντανή:

Η μητέρα της Μαρίας, δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει στον εντοπισμό της κόρης της και πιστεύει ακόμη ότι βρίσκεται εν ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αυτή που μεγαλώνει από τότε, το παιδάκι της κόρης της.

Μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος σε φρεάτιο, το οποίο ήταν η αρχή του τέλους για τον κατά συρροή δολοφόνο, επικοινώνησε μαζί με την μητέρα της Μαρίας η Αγγελική Νικολούλη και την ενημέρωσε για το συμβάν. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε η υπόθεση δεν είχε σχέση με την κόρη της.

Αφότου ξετυλίχθηκε το κουβάρι με τις δολοφονίες γυναικών και παιδιών από τον Νίκο Μεταξά, η μητέρα της Μαρίας, απεύθυνε έκκληση προς τη Αστυνομία όπως δώσει σημασία και σε παλαιότερες υποθέσεις εξαφανίσεων.

Μέχρι σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου 2021, η Μαρία Κακογιάννη δεν έχει δώσει σημεία ζωής…

*Απόσπασμα από την εκπομπή «Φως στο τούνελ» 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X