ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Απρόοπτο στον Μόλο - Έσπευσε ασθενοφόρο

Συμβαίνουν και αυτά

24news team

Απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/5), στην περιοχή του Μόλου στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή όπου τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται συνωστισμός από πολίτες που «κατεβαίνουν» είτε για περπάτημα είτε για οποιαδήποτε άλλη σωματική άσκηση, ηλικιωμένο πρόσωπο που βρέθηκε εκεί, πιθανότατα για τον ίδιο σκοπό, ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο.

Την συγκεκριμένη ώρα, στην περιοχή παρατηρείτο αυξημένη κίνηση από πολίτες.

Πλησίον της περιοχής υπήρχε και περίπολο της Αστυνομίας, εξαιτίας των ελέγχων που γίνονται βάσει τον διαταγμάτων για τον κορωνοϊό και έσπευσε επίσης στο σημείο.

Οι πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό, ήταν φανερά ανήσυχοι, ωστόσο το ηλικιωμένο πρόσωπο που φαίνεται να ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες από τα μέλη του ασθενοφόρου, είχε τις αισθήσεις του.

Σημειώνεται ότι, τόσο το πλήρωμα του ασθενοφόρου όσο και τα μέλη της Αστυνομίας, έφεραν τις απαραίτητες μάσκες και γάντια.

Θυμίζουμε ότι η Κύπρος, από τις 4 Μαΐου έχει εισέλθει στην Α’ φάση άρσης των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην κοινότητα, ενώ από 21 Μαΐου αναμένεται να αρθούν όλοι οι περιορισμοί.

Στην περιοχή του Μόλου, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός από πολίτες που επιλέγουν την περιοχή για να εξασκηθούν σωματικά, με την πολιτεία να παρεμβαίνει και με χρήση κώνων να «μοιράζει» τον πεζόδρομο, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από τους πολίτες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X