ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Αμμόχωστος: Σε κρίσιμη κατάσταση 11χρονη και 20χρονη μετά από τροχαία

Ατυχήματα με μοτοσυκλέτες

Δύο πρόσωπα ηλικίας 11 και 20 ετών, νοσηλεύονται από χθες σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τραυματισμό τους σε οδικές συγκρούσεις, σε Λεμεσό και Αμμόχωστο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6 μ.μ. χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη στην οδό Ωκεανίδων στη Λεμεσό, με συνοδηγό 12χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος με συνεπιβάτη 11χρονη.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, η μοτοσικλέτα παρεξέκλινε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, ενώ οι επιβαίνοντες σε αυτή, οι οποίοι δεν έφεραν προστατευτικά κράνη, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Η 11χρονη διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλάση πνευμόνων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ακολούθως στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης. Η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται ως κρίσιμη.

Ο 22χρονος, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ δεν διαπιστώθηκε να τραυματίστηκε σοβαρά.


Επίσης, χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 20χρονη, η οποία είχε τραυματιστεί γύρω στις 3 το απόγευμα, σε οδική σύγκρουση στην επαρχία Αμμοχώστου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η 20χρονη, ενώ οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα στην περιοχή Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα, έχοντας ως συνεπιβάτη επίσης 20χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί και η ίδια να τραυματιστεί σοβαρά.

Η 20χρονη μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα, διασωληνωμένη.
Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά τραύματα και η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται ως κρίσιμη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X