ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε καραμπόλα

4 άτομα στο Νοσοκομείο

Τροχαία σύγκρουση τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης Λάρνακας χθες βράδυ, με την Αστυνομία να διερευνά κατά πόσον ένα από τα αίτια πρόκλησης της σύγκρουσης, ήταν και η κατανάλωση αλκοόλ από τον 41χρονο οδηγό του ενός αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ο 41χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, κατευθυνόμενος προς τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε με το όχημα του στο πίσω μέρος προπορευόμενου του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν στο δρόμο σε στάση αναμονής, αφού αναμμένο ήταν το κόκκινο φανάρι στα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης.

Το δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 45χρονος, με συνοδηγό τη 43χρονη σύζυγο του και συνεπιβάτες τα τρία παιδιά τους, ηλικίας 17 και 19χρόνων, μετακινήθηκε λόγω της πρόσκρουσης και χτύπησε με το μπροστινό του μέρος στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος, το οποίο επίσης βρισκόταν στο δρόμο σε στάση αναμονής.

Στο σημείο της σύγκρουσης διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ η 43χρονη συνοδηγός με τα τρία παιδιά της μετέβηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Ο 41χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, όπως και οι 45χρονος και 39χρονος οδηγοί του δεύτερου και τρίτου οχήματος, υποβλήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη για τους δύο τελευταίους και με ένδειξη, για τον 41χρονο οδηγό, 99μg%ml αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Όλοι οι επιβαίνοντες στα τρία οχήματα φαίνεται να ήταν προσδεδεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας στις θέσεις τους, ενώ τα έγγραφα των οχημάτων και των οδηγών τους ήταν σε ισχύ.

Το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας διερευνά τα αίτια πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X