ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λακατάμια: Έτσι λύνεται το «μυστήριο» - Πώς σκοτώθηκαν τα δύο πρόσωπα (pics)

Αρκετά τα ερωτήματα που προκύπτουν

24news team

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας, σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού δύο πτωμάτων, σε διαμέρισμα στην Λακατάμια το βράδυ της Δευτέρας (29/6).

Η Αστυνομία, διερευνά υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας, αφού αποκλείστηκε το ενδεχόμενο παρουσίας τρίτου προσώπου στην σκηνή.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, προσπαθούν στην βάση μαρτυριών από συγγενικά/οικεία πρόσωπα των δύο ή και γειτόνων, αλλά και από τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην σκηνή, να λύσουν τον γρίφο, σχετικά με τον τρόπο που επήλθε ο θάνατος των Νίκης Σιεφταλή, 44 χρόνων και Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων.

Όπως έγινε γνωστό, εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο είτε ο άνδρας να πυροβόλησε τη γυναίκα, είτε η 44χρονη τον 56χρονο και έπειτα ο δράστης να έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό ερώτημα στο οποίο καλείται να δώσει απάντηση η Αστυνομία.


Λακατάμια: Τα τραύματα θα λύσουν τον γρίφο - Εντοπίστηκε ιδιόχειρο σημείωμα (pics)


Ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει, εξίσου σημαντικό, σχετίζεται με το σημείωμα που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα και αφορά την υπόθεση. Τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καλούνται να διαπιστώσουν από ποιο από τα δύο πρόσωπα έχει γραφτεί.

Επίσης, ερώτημα προκύπτει και όσον αφορά τα τραύματα που φέρουν στα σώματά τους τα δύο πρόσωπα. Αυτό το ερώτημα πρόκειται να απαντηθεί μέσω της νενομισμένης νεκροτομής που αναμένεται να διενεργηθεί στις σορούς των δύο ατόμων. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος φέρεται να έχει τραύμα στο στήθος ενώ η 44χρονη σε λαιμό και χέρι.

Το κίνητρο πίσω από την τραγωδία, αναζητείται από την Αστυνομία. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, πιθανότατα να «δείξει» τον δράστη.

Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν όπως αναφέραμε και πιο πάνω από την νεκροτομή στις σορούς των δύο προσώπων, αλλά και από άλλες επιστημονικές εξετάσεις που θα γίνουν στα τεκμήρια. Σημαντικός θα είναι και ο ρόλος των μαρτύρων που αναμένεται να καταθέσουν για την υπόθεση, στην Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X