ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λακατάμια: Τα τραύματα θα λύσουν τον γρίφο - Εντοπίστηκε ιδιόχειρο σημείωμα (pics)

Πυκνοκατοικημένη η περιοχή όπου συνέβη η τραγωδία

Υπόθεση φόνου και αυτοχειρία, με θύματα την Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων και τον Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων, διερευνά η Αστυνομία στην Λευκωσία.

Οι 44χρονη και 56χρονος, εντοπίστηκαν αναίσθητοι, με τραύματα στο σώμα, στο διαμέρισμα του 56χρονου, στην Λακατάμια, γύρω στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας (29/6), από οικείο πρόσωπο του 56χρονου.

Τα τραύματα που αυτοί έφεραν στο σώμα, πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε προς τα ΜΜΕ από την σκηνή, το βράδυ της Δευτέρας (29/6) ο κ. Δημητρίου, εκ πρώτης φαίνεται να αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου και φαίνεται να πρόκειται για υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας. Επίσης, σημείωσε ότι, από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι εντός του διαμερίσματος, όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρέθηκε και κυνηγετικό όπλο.

Η νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί στις σορούς των δύο προσώπων, αναμένεται να λύσει τον γρίφο ως προς τον τρόπο που έχασαν τη ζωή τους τα δύο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα από τα τραύματα που φέρουν, αναμένεται να καταδείξει αν όντως το ένα από τα δύο πρόσωπα πυροβόλησε το άλλο και στην συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του. 

Εντοπίστηκε σημείωμα - Πυκνοκατοικημένη η περιοχή:

Τεκμήριο που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, είναι ένα ιδιόχειρο σημείωμα που εντοπίστηκε. Αυτό φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση και οι ανακριτές διερευνούν από πιο από τα δύο πρόσωπα γράφτηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η περιοχή στην Λακατάμια, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα στο οποίο εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο πρόσωπα, δεν βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής, ωστόσο είναι γειτονιά στην οποία υπάρχουν αρκετές πολυκατοικίες και σπίτια.

Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Αστυνομία ειδοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας οι γείτονες, λόγω φωνών και καβγάδων που άκουσαν, δεν επιθυμούν να δώσουν μαρτυρία στα ΜΜΕ.

Μάλιστα, πρόσωπο που η οικία του βρίσκεται πολύ κοντά στο διαμέρισμα που συνέβη η τραγωδία, ανάφερε: «Δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα».

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στο διαμέρισμα στη Λακατάμια.

Οι ανακριτές της υπόθεσης ψάχνουν να βρουν ποιο είναι το κίνητρο πίσω από την υπόθεση που έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία.
Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι, αυτό της δολοφονίας και της αυτοχειρίας.

Αυτοκίνητο στην σκηνή:

Μέλος του ΤΑΕ Λευκωσίας που το πρωί της Τρίτης (30/6) βρέθηκε στην σκηνή για εξετάσεις, πλησίασε και παρατήρησε όχημα που βρίσκεται σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο Ελληνοκύπριοι.

Το όχημα πιθανότατα να ανήκει σε ένα εκ των θυμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X