ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Τσάκωσαν» τους δύο Τούρκους - Απευθείας σε δίκη

Καταχωρείται άμεσα η υπόθεσή τους ενώπιον Κακουργιοδικείου

24news team

Για υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού προσώπου, στην Παλιά Λευκωσία, καταζητούνταν δύο άνδρες από την Τουρκία. Πρόκειται για 27χρονο και 34χρονο.

Εναντίον των δύο διερευνώνται αδικήματα σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, τάξεως Β΄ και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκαν στις 6/10/2020 στη Λευκωσία.

Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο

Στις 13 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 34χρονος και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησής του.

Στις 17/10 εντοπίστηκε και ο 27χρονος ο οποίος επίσης οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου. Εξασφαλίστηκε διάταγμα 4ημερης κράτησής του.

Την Πέμπτη (22/10) λήγουν τα διατάγματα κράτησής τους και σύμφωνα με πληροφορίες του 24news η Αστυνομία πρόκειται να ζητήσει την άμεση καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Η συμπλοκή στη παλιά Λευκωσία

Οι δύο άνδρες από την Τουρκία, γύρω στις 9:00 το βράδυ της Δευτέρας (5/10) φέρονται να επιτέθηκαν σε άλλο πρόσωπο, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου, ένας από τους δύο που του επιτέθηκαν, φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και με αυτό να τον κτύπησε στο κεφάλι.

Ο αλλοδαπός άνδρας που κτυπήθηκε, επισκέφθηκε το νοσοκομείο, όπου του έγινε συρραφή του τραύματος και στην συνέχεια απολύθηκε.

Θυμίζουμε ότι όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας (Δες ΕΔΩ), οι δύο ήταν νόμιμα στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, φαίνεται να είχαν ζητήσει άσυλο από την Κυπριακή Δημοκρατία, η διαδικασία όμως εκκρεμούσε. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για δύο Τούρκους, εκ των οποίων ο ένας έχει Κουρδική καταγωγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X