ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτες καταγγελίες: «Μπαίνουν καλά και βγαίνουν με πληγές και μολύνσεις»

Συγγενείς ασθενών καταγγέλλουν απρεπή συμπεριφορά και κακομεταχείριση

24news team

Καταγγελίες που προκαλούν σοκ ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασθενών, Μάριος Κουλούμας σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον Alpha και στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα»

Οι καταγγελίες αυτές αφορούν κακομεταχείριση και απρεπή συμπεριφορά προς τους ασθενείς στα δημόσια νοσηλευτήρια με τον κ. Κουλούμα να αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ξεκαθάρισε όμως ότι δεν πρόκειται για όλους τους επαγγελματίες υγείας αλλά για μεμονωμένα περιστατικά. «Δεν μιλάμε για όλους, μιλούμε για αυτούς που δεν ανταποκρίνονται στο καθήκον τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι πολλές καταγγελίες, κάποιες είναι επώνυμες και κάποιες ανώνυμες» προσθέτοντας: «Πολλούς μήνες τα καταγγέλλουμε αυτά, δεν παίρνουμε πειστικές αποφάσεις και δεν βλέπουμε να γίνει κάτι για να βελτιώσει την κατάσταση»

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ασθενών ανέφερε πως συγγενείς κατήγγειλαν φωνές εναντίον των ασθενών,  μίλησαν για αφυδατωμένους ασθενείς με τους ίδιους να παίρνουν νερό και να μένει άθικτο για 15 ημέρες. «Μπαίνουν καλά και βγαίνουν με πληγές και με μολύνσεις» συμπλήρωσε. 

«Άλλοι με πρισμένα μάτια και χείλη, με μώλωπες, με χτυπήματα στο κεφάλι αφού πέφτουν από τα κρεβάτια» δήλωσε ο κ. Κουλούμας.

«Ασθενείς γυμνοί στο κρεβάτι, δηλαδή πάει ο συγγενής εξ απροόπτου και βλέπει τον δικό του άνθρωπο γυμνό στο κρεβάτι, άλλους, που δεν μπορούν να κουνηθούν, δεν τους βοηθούν να φάνε...»

Δείτε το βίντεο και όλα όσα δήλωσε:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση