ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Σφίγγει τα λουριά η Αστυνομία - Παρουσία σε τράπεζες και υπεραγορές

Προσπαθεί να έχει μάτια παντού η Αστυνομία

Από την Πέμπτη (2/4) αυξάνονται τα περίπολα της Αστυνομίας από 110 που ήταν μέχρι σήμερα, σε 140 ώστε να διενεργούνται περισσότεροι έλεγχοι τόσο σε πολίτες, όσο και σε υποστατικά και χώρους όπου πιθανόν να συγκεντρώνεται μεγάλη μάζα.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι η παρουσία της Αστυνομίας έξω από τράπεζες, υπεραγορές και εργοτάξια αναμένεται να γίνει εντονότερη, ώστε να υπάρξει πλήρης συμμόρφωση των πολιτών με τα προληπτικά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Πέμπτης (2/4) ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ, ζήτησε την βοήθεια της Αστυνομίας, αφού όπως σημείωσε, δεν είδε την παρουσία της Δύναμης έξω από υπεραγορές όπου σχηματίζονται ουρές από πελάτες. Πάντως, σε επικοινωνία που είχε το 24news με αρμόδια πηγή της Αστυνομίας, διέψευσε ότι δεν υπάρχει παρουσία μελών της Δύναμης έξω από υπεραγορές.


Κύπρος: Τραβούν τα... μαλλιά τους οι αστυνομικοί - Η χούβερ και το ψωμί μες τα... μεσάνυχτα


Θυμίζουμε ότι είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες έξω από τράπεζες, όπου πολίτες σχημάτιζαν ουρές χωρίς να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις, συχνά γίνονται αναφορές και για μεγάλη επισκεψιμότητα σε υπεραγορές, ενώ την 1η Απριλίου, ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος ζήτησε μέσω ανάρτησής του, αυστηρότερο έλεγχο των εργοταξίων.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κατόπιν αρκετών καταγγελιών ζήτησα από τον αρχηγό της Αστυνομίας αυστηρό έλεγχο του περιορισμού των τριών ατόμων στα εργοτάξια. Δυστυχώς, ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και ανακαλύπτουν διάφορα τρικ, ώστε να ξεγελούν το σύστημα και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να επανεξετάσουμε αύριο το θέμα. Όταν ο περιορισμός αναφέρει ταυτόχρονη παρουσία τριών ατόμων, προφανώς τους συμπεριλαμβάνει όλους. Οι εργολάβοι έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν εφόσον το εργοτάξιο υπό φυσιολογικές συνθήκες χρειάζεται την παρουσία περισσότερων των τριών ατόμων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X