ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τραβούν τα... μαλλιά τους οι αστυνομικοί - Η χούβερ και το ψωμί μες τα... μεσάνυχτα

Άναυδοι οι αστυνομικοί

Μένουν άναυδοι οι αστυνομικοί με τα όσα ακούνε από ορισμένους πολίτες οι οποίοι δίδουν τις πιο ανήκουστες δικαιολογίες για τις παρανομίες στις οποίες προβαίνουν παραβιάζοντας το διάταγμα για τη διακίνηση της κυκλοφορίας.

Μία απ' αυτές προέκυψε το βράδυ της Τετάρτης (1/4). Όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, η ανταποκρίτρια στη Λεμεσό, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, όταν οδηγός ανακόπηκε η δικαιολογία που έδωσε για το ότι κυκλοφορούσε στην πόλη ήταν ότι ήρθε από τη Λάρνακα στη Λεμεσό για να δανειστεί μία... χούβερ από φίλο του στη Μέσα Γειτονιά. Το περιστατικό επιβεβαίωσε και αρμόδια πηγή από την Αστυνομία στο 24news.

Επιπλέον, άλλος οδηγός είχε πει όταν ανακόπηκε, ότι πηγαίνει στον φούρνο για να αγοράσει ψωμί διότι το πρωί δεν είχε προλάβει να πάει.

Κι οι δύο περιπτώσεις προέκυψαν κατά τις ώρες 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία. Εξαιρούνται όλοι όσοι κατέχουν το έντυπο Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου ( Έντυπο Α), δηλαδή όσοι βρίσκονται στον δρόμο για δουλειά. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 153 καταγγελίες οδηγών και πεζών στο πλαίσιο των 4.161 ελέγχων που διενέργησε από τις 6 χθες το απόγευμα μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορία που επιβλήθηκαν για ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού.




ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X