ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - «Πήγα φορώντας μόνο εσώρουχα… μου άνοιξε μια άλλη»

«Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου, προδόθηκα με τον χειρότερο τρόπο»

Της Μελίνας Αλεξοπούλου

Υπάρχει μια παροιμία - και προσφάτως ένα γνωστό άσμα - που λέει ότι, «όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει». Αυτό θυμίζει η ιστορία της Εβελίνας.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί την περιπέτειά της μαζί μας…

Εβελίνα, πες μας λίγα πράγματα για σένα.

Είμαι 28 ετών, ζω στην Λευκωσία και είμαι αισθητικός. Εδώ να πω, αν και λίγο άσχετο, πως λατρεύω την δουλειά μου. Μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι τον εαυτό μου, γυμνάζομαι, προσέχω την διατροφή μου. Αγαπώ τα ταξίδια, με ενθουσιάζει το καλό φαγητό!


Κύπρος - «Ο πεθερός μου με δίδαξε τον έρωτα»


Εδώ να σημειωθεί ότι η Εβελίνα είναι μια εντυπωσιακά όμορφη κοπέλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητη. Αυτό, ωστόσο, που κεντρίζει το ενδιαφέρον επάνω της, πέραν της εξωτερικής εμφάνισης, είναι ο σωστός και δομημένος λόγος της.

Θέλεις να μας μιλήσεις λίγο για τον Σωτήρη;

Εννοείται… άλλωστε είναι ο πρωταγωνιστής, (σ.σ. με το που το είπε έσκασε στα γέλια!). Ωραία, πέραν της πλάκας, τον Σωτήρη τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών φίλων. Κατ’ ακρίβειαν, μια φίλη μου είχε γενέθλια, έκανε πάρτι και ο Σωτήρης ήταν καλεσμένος από πλευράς του αγοριού της. Με το που βρεθήκαμε κάτι μας τράβηξε σαν μαγνήτης και κολλήσαμε. Όλο το βράδυ το περάσαμε μαζί. Ένιωθα από τα πρώτα λεπτά πως αυτός ο άντρας είναι για μένα… Τις επόμενες μέρες γίναμε ζευγάρι.

Το πρόσωπό της μιλώντας για την γνωριμία της με τον Σωτήρη έχει μια γλυκύτητα.

Πώς ήταν η σχέση σας;

Απίθανη! Αλήθεια, όσο τρελό, παράλογο και αν ακουστεί, ήταν όλα υπέροχα. Περνούσαμε χρόνο μαζί κάνοντας διάφορα πράγματα. Εδώ να σημειώσω ότι τα ενδιαφέροντά μας ήταν κοινά. Βρήκα τον πρίγκιπα του δικού μου παραμυθιού. Πέρασαν δύο πανέμορφα χρόνια…

Εδώ αρχίζει η έκφρασή της να αλλάζει, είναι πια σκυθρωπή…

Τι έγινε; Τι άλλαξε;

Ήταν τα γενέθλιά του και αποφάσισα να του κάνω έκπληξη. Σαν άνθρωπος είμαι αρκετά ντροπαλή, κάτι που καταλάβαινα ότι δεν ήταν και το καλύτερό του. Εμμέσως πλην σαφώς, αρκετές φορές μου έκανε κουβέντα για να απενοχοποιηθώ, κυρίως στο ερωτικό κομμάτι. Εκείνη την μέρα είπα «Εβελίνα, είναι η ευκαιρία σου!». Αγόρασα καυτά εσώρουχα, ετοιμάστηκα, με τρόπο που γνώριζα ότι του αρέσει και ξεκίνησα για το σπίτι του φορώντας πάνω από αυτά μόνο μια καμπαρντίνα.

Το βλέμμα της για κάποιο λόγο έμοιαζε να έχει ενοχές, σαν κάτι να την ενοχλούσε στα όσα έλεγε.

Πήγες; Του έκανες την έκπληξη;

Πήγα… αλλά την έκπληξη μου την έκανε αυτός! Ανέβηκα με τις ψηλοτάκουνες γόβες μου, σιγά-σιγά μην με αντιληφθεί. Έφτασα έξω από την πόρτα του διαμερίσματος, πήρα μια βαθιά ανάσα και χτύπησα το κουδούνι. Καμία ανταπόκριση. Χτύπησα ακόμα τρεις φορές. Ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια γυμνή κοπέλα, τυλιγμένη πρόχειρα με ένα μπουρνούζι. Πήγα να του κάνω την πιο καυτή έκπληξη… μου άνοιξε μια άλλη! Έχασα την γη κυριολεκτικά και μεταφορικά κάτω από τα πόδια μου. Όλη η πολυκατοικία καταπλάκωσε το κεφάλι μου, έτσι ένιωθα. Έπειτα εμφανίστηκε αυτός, ούτε ξέρω σε πόση ώρα, δεν είχα αίσθηση του χρόνου. Με το που με είδε σάστισε! Άλλαξε χρώμα.

Γύρισα και έφυγα. Δεν ξέρω τι έκανε, αν μου είπε κάτι. Δεν θυμάμαι τίποτα πέραν ενός απαίσιου συναισθήματος που δεν ξέρω να περιγράψω με λόγια. Δεν βρίσκω λέξεις που να αποδίδουν επακριβώς τι ήταν. Για μέρες με έψαχνε, μου έστελνε μηνύματα, λουλούδια. Δεν απάντησα ποτέ. Προσπάθησε μέσω φίλων να με προσεγγίσει, αλλά τους ξεκαθάρισα πως όποιος επέμενε να μου μιλά για αυτόν θα έκοβα επαφή. 

Ήταν η πιο άσχημη εμπειρία της ζωής μου. Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου, προδόθηκα με τον χειρότερο τρόπο. Έπλασα ένα παραμύθι, μπήκα σε αυτό και ζούσα μόνη μου, ο πρίγκιπας είχε πολλές πριγκίπισσες!

Η θλίψη και η απογοήτευση ήταν εμφανέστατες επάνω της, έψαχνε την δικαίωση, την λύτρωση…

«Η απιστία προσβάλλει αυτόν που την κάνει και όχι αυτόν που την δέχεται», με αυτό θέλησε να τελειώσει την ιστορία της, με αυτό κλείνουμε και το άρθρο…

Για την δική σου ιστορία επικοινώνησε στο melinaleks83@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση