ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - «Μετά από δύο χρόνια σχέσης έμαθα ότι με απατούσε με τον πρώην της»

«Ήμουν απλά και μόνο ένα παιχνιδάκι»

Της Μελίνας Αλεξοπούλου

Ένας χωρισμός είναι σαν ένας μικρός θάνατος, άλλοτε το ξεπερνάς αμέσως και άλλοτε σου παίρνει χρόνο. Όποιο και αν ισχύει δεν θα πρέπει στο τριπάκι αυτό να μπαίνουν τρίτα πρόσωπα, τα λεγόμενα εξιλαστήρια θύματα. Οι επιλογές είναι δικές μας, δικές μας και οι συνέπειες!


Κύπρος - «Την έπιασα στα πράσα σε ερωτικές περιπτύξεις με νεαρό»


Ο Χάρης θέλησε να μιλήσει για την ιστορία του όντας βαθιά πληγωμένος, πράγμα που είναι πασιφανές για όποιον τον γνωρίσει. Έχει έντονη την επιθυμία να πει το δικό του περιστατικό προδοσίας, το οποίο δεν έχει ξεπεράσει γιατί, όπως λέει ο ίδιος, δεν μπόρεσε να καταλάβει τον λόγο.

Χάρη, είσαι βιαστικός να μπεις στο ζουμί της ιστορίας σου, πρώτα όμως μίλα μας λίγο για σένα.

«Συγγνώμη, βιάζομαι! Είμαι 32 ετών. Μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στην πανέμορφη Λεμεσό. Σπούδασα Ναυτιλιακά και με αυτό ασχολούμαι. Ως χαρακτήρας είμαι αυθόρμητος, εξωστρεφής, υπομονετικός σε σημείο αηδίας πολλές φορές. Τώρα για το τι μου αρέσει, νομίζω ό,τι σε όλους! Ταξίδια, βόλτες, εκδρομές. Αν πρέπει να πω ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για το άτομό μου, θα αναφέρω αυτό που λένε οι φίλοι μου… ευκολόπιστος, αυτό με ‘’έφαγε’’».

Ξέσπασε στα γέλια, τόσο πολύ που του πήρε μερικά λεπτά να συνεχίσει.

Ας περάσουμε στην σχέση σου…

«Με την Σκεύη, θέλω να γραφτεί το όνομά της, γνωριστήκαμε σε club. Είναι μια εντυπωσιακά όμορφη κοπέλα, τόσο που το βράδυ εκείνο όλοι στην παρέα την προσέξαμε. Την πλησίασα, ανταποκρίθηκε και όλα κύλησαν νορμάλ. Μέσα στις επόμενες μέρες βγήκαμε, τις επόμενες βδομάδες ήμασταν ζευγάρι. Η σχέση μας ήταν τέλεια, ταιριάζαμε σε όλα, μας άρεσαν τα ίδια πράγματα, γελούσαμε, διασκεδάζαμε και στο κρεβάτι ‘’φωτιά’’. Έδειχνε να είναι ευτυχισμένη όσο και εγώ, να με αγαπούσε με τον ίδιο τρόπο, να είναι ερωτευμένη».

Άρα κανένα ψεγάδι; Καμία σκιά προηγούμενης σχέσης;

«Τίποτα από αυτά. Φυσιολογικά πράγματα, σχέσεις πριν γνωριστούμε, όπως ήταν λογικό είχαμε και οι δυο μας, μιλήσαμε για αυτές μέσα στο πλαίσιο. Δεν υπήρχε κάτι που να φαινόταν ότι της είχε απομείνει κάποιο συναίσθημα, απωθημένο ή οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα μια φορά, στις αρχές, είχαμε πετύχει τον πρώην της σε ένα εστιατόριο, μου τον σύστησε άνετη και χαλαρή, το ίδιο και αυτός. Θυμάμαι ότι της είχα σχολιάσει το πόσο πολιτισμένος ήταν ο χωρισμός τους».

Πώς έφτασες να μάθεις την απιστία;

«Λοιπόν, ξέχασα να σας πω ότι συγκατοικήσαμε και το σημειώνω αυτό διότι εγώ, ένεκα δουλειάς χρειαζόταν να λείπω στο εξωτερικό κάποιες μέρες. Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις έγινε ένα λάθος, μοιραίο, τυχαίο, γραφτό, όπως θέλετε πείτε το. Το συνέδριο ήταν για μια μέρα, άρα μια διανυκτέρευση, η εταιρεία όμως μας ενημέρωσε για διήμερο, άρα αυτομάτως δυο διανυκτερεύσεις. Η εταιρεία, αφού το λάθος ήταν δικό της, μας πρότεινε να μας καλύψει και τις δυο μέρες όπως ήταν προγραμματισμένο, η συνάδελφος, ωστόσο, που πήγαμε μαζί ήταν μητέρα και το παιδί της ήταν άρρωστο εκείνες τις μέρες, επομένως και απολύτως λογικά προτιμούσε να επιστρέψει και να περάσει μαζί του την μια μέρα επιπλέον που θα είχαμε. Δεν ξέρω πώς και γιατί με το που πήραμε την τελική απόφαση να επιστρέψουμε, μου καρφώθηκε στο μυαλό να κάνω έκπληξη στην Σκεύη».

Σταματήσαμε λίγο γιατί ζήτησε χρόνο ο Χάρης, του οποίου η έκφραση ήταν πλέον άκρως διαφορετική. Ο θυμός ήταν ζωγραφισμένος παντού πάνω του.

«Έφτασα στο διαμέρισμα γύρω στις 18:00 το απόγευμα, θεωρώντας ότι δεν θα είναι εκεί αφού ερχόταν συνήθως από την δουλειά στις 19:00. Μπήκα κύριος μέσα και πριν αφήσω τις βαλίτσες παθαίνω το πρώτο σοκ. Πιάνει το μάτι μου ρούχα πεταμένα. Τα πήρα! Έξαλλος πήγα στο υπνοδωμάτιο και την έπιασα να το κάνει με τον πρώην της… ο πολιτισμένος χωρισμός που λέγαμε πιο πριν. Εγώ πάλι καθόλου πολιτισμένος. Σαν θηρίο έπεσα πάνω του, αυτή ούρλιαζε σαν τρελή. Έβριζα, πετούσα ό,τι έβρισκα μπροστά μου, ήμουν εκτός εαυτού».

Χάρη, αφότου τους έπιασες μαζί, τι έγινε;

«Ντύθηκε και έφυγε. Της είχα πει τα χίλια μύρια. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες μου τηλεφωνούσε συνεχώς. Όταν απάντησα, μου είπε πως θέλει να έρθει να πάρει τα πράγματά της και να μιλήσουμε. Αυτό έγινε. Το πιο τρελό είναι πως το μόνο που μου είπε ήταν ότι τον αγαπά, είναι ο άνθρωπός της και θέλει να συνεχίσει μαζί του. Κουφό! Εγώ δηλαδή δύο χρόνια ζούσα στην κοσμάρα μου, κορόιδο με περικεφαλαία. Ο μαλ..ς της χρονιάς».

Βγάζεις ένα βαθύ πόνο, θυμό…

«Μπορείς να καταλάβεις ότι για την κοπέλα που αγάπησα, επί δύο χρόνια ήμουν απλά και μόνο ένα παιχνιδάκι; Μία δίοδος για να επιστρέψει στον άλλο. Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Γιατί όλο αυτό; Με αναστατώνει, με εξοργίζει μόνο και που το σκέφτομαι».

Ο Χάρης νιώθει εξαπατημένος και αυτό του προκαλεί μια απίστευτη οργή που αν δεν ξεπεράσει, θα του στοιχίσει πολύ περισσότερα από μια σχέση.

Διεκδίκησε αυτό που θέλεις με «όπλα» που επιτρέπονται...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X