ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Μας είχαν στο Τμήμα μέχρι τις 3:00 για ένα αυτοκόλλητο στο όχημα»

Έξαλλη με την Αστυνομία Πάφου, γυναίκα 37χρονου

Έντονα ενοχλημένη είναι η οικογένεια 37χρονου στη Πάφο, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (25/5) από μέλη της Αστυνομίας, αφού δημιουργήθηκαν εναντίον του υποψίες εξαιτίας ενός αυτοκόλλητου, χρώματος μαύρου το οποίο απεικόνιζε στρατιωτικό τυφέκιο που ήταν κολλημένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του. Στη συνέχεια, έπειτα από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε αυτό ένα μαχαίρι 10 εκατοστών που κατέληγε σε μυτερή άκρη το οποίο βρισκόταν σε θήκη ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα και το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Το 24news επικοινώνησε με την Ελληνοκύπρια σύζυγο του 37χρονου, η οποία μάλιστα έχει αναρτήσει βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του άντρα της και ακούγεται σε έξαλλη κατάσταση να ζητά τον λόγο από τα μέλη της Δύναμης για τις ενέργειες εναντίον του, αλλά και από το Τμήμα όπου οδηγήθηκε.

«Ο άντρας μου είναι από τον Λίβανο και ζει στη Κύπρο νόμιμα εδώ και 18 χρόνια. Έχουμε τρία ανήλικα παιδιά και δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν», ήταν η αρχική τοποθέτηση της γυναίκας ενώ συμπλήρωσε ότι όσα συνέβησαν έγιναν την ώρα που ο σύζυγός της πήγε στο Λιμανάκι της Πάφου για να πιεί καφέ και τότε τον πλησίασαν οι αστυνομικοί.


Σχετικό άρθρο: Κύπρος: Κίνησε υποψίες από αυτοκόλλητο στο όχημα - Βρήκαν μαχαίρι


«Του είπαν ότι έχουν εντολή να τον πάρουν στο Τμήμα λόγω του αυτοκόλλητου που είχε στο πίσω μέρος του οχήματός του και του είπαν ότι προκαλεί το λαϊκό αίσθημα. Όταν του είπαν να ελέγξουν και το όχημα ο άντρας μου αμέσως δέχθηκε», τόνισε. «Ένιωσε ρεζίλι και φοβήθηκε, μπροστά σε τόσο κόσμο να του κάνουν έτσι» ,σχολίασε, ενώ τόσο ο άντρας της όσο και αυτή, δεν είχαν καταλάβει τον λόγο που έπρεπε να μεταφερθεί στο Τμήμα.

Στον έλεγχο του οχήματος, εντοπίστηκε μαχαίρι. «Ο άντρας μου είναι σιδεράς και έχει αυτό το μαχαίρι, που αγόρασε από περίπτερο για να κόβει τα νάιλον, το είπαν και οι αστυνομικοί ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό το μαχαίρι, αλλά ήθελαν να τον κατηγορήσουν για το αυτοκόλλητο», ισχυρίστηκε στο 24news η σύζυγος του 37χρονου.

Ακολούθως, οδηγήθηκε στο Τμήμα όπου μετέβη και η δικηγόρος του ζεύγους, ενώ ειδοποιήθηκε και η ΥΚΑΝ για να διενεργήσει έλεγχο εκ νέου στο όχημα για ναρκωτικά, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε.

«Μέχρι τις 3:00 το πρωί μας είχαν στο Τμήμα», σημειώνει η σύζυγος του 37χρονου, η οποία εμμένει στη θέση της ότι δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο που οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό ο άντρας της. Σημειώνεται, ότι εν τέλει, ο εν λόγω άντρας, αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από ενέργειες του δικηγόρου της οικογένειας.

Όπως ανέφερε στο 24news , η ίδια ήδη προχώρησε σε συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να έρθει σε επικοινωνία με την Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη.

Δείτε πιο κάτω τα βίντεο που ανάρτησε στο Facebook η σύζυγος του 37χρονου:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση