ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Καζάνι» η πρωτεύουσα - Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Η πρόγνωση του καιρού από το Τμ. Μετεωρολογίας

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και αρχικά τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά σταδιακά στα νότια και στα ανατολικά, θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, μετά τη διάλυση της αραιής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Τις απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, και το πρωί τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και σταδιακά, στα νότια και δυτικά παράλια, μέχρι ταραγμένη, αλλά το πρωί, στα ανατολικά, θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για καταστούν σύντομα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά δυνατό να σχηματίζεται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X