ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Κάνω έρωτα και με τους δύο... είναι συναρπαστικό»

«Αυτό που νοιάζει εμένα είναι το πώς εγώ περνάω»

24news team

Της Μελίνας Αλεξοπούλου

Τα όρια για τον κάθε ένα είναι διαφορετικά, όπως διαφορετικό είναι το τι θεωρεί ο καθένας ηθικό και τι ανήθικο. Υπάρχουν βέβαια και οι «κόκκινες γραμμές» που καλό είναι να μην ξεπερνιούνται για ευνόητους λόγους!

Η ιστορία της Σούλας μας σόκαρε και όχι γιατί ζούμε σε ένα αγγελικά πλασμένο κόσμο αλλά γιατί τα όσα περιγράφει τα λέει με μια απίστευτη απάθεια, πράγμα που παραδέχθηκε και η ίδια.

Σούλα, πες μας λίγα πράγματα για σένα.

Είμαι 24 ετών από επαρχία Λευκωσίας. Τελείωσα τις σπουδές μου στην Αθήνα και γύρισα πίσω Κύπρο. Βρήκα αμέσως δουλειά στο κέντρο και ως εκ τούτου νοίκιασα διαμέρισμα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν μπορούσα να επιστρέψω πίσω στο χωριό και το πατρικό μου!


Κύπρος: «Τα κολασμένα μεσημέρια μου... με την νοσοκόμα»


Την οικογένειά μου την λατρεύω, είναι όλοι τους υπέροχοι και οι γονείς και ο αδερφός μου. Το θέμα είναι ότι το χωριό είναι πολύ «κλειστό» για εμένα, θέλω άλλα πράγματα.

Το θέμα σου δηλαδή είναι η κλειστή κοινωνία του χωριού;

Ναι, αυτό ακριβώς. Θα σχολιάσουν τους πάντες και τα πάντα, κάτι που εμένα με πνίγει. Πρόσεξε πώς θα ντυθείς, τι θα πεις, πού θα πας και τι ώρα θα επιστρέψεις. Όχι! Εγώ θέλω να ζήσω την ζωή μου στα άκρα, να κάνω ό,τι γουστάρω χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Υπόλογη είμαι μόνον στον εαυτό μου.

Με αυτά που λες, μπορώ να υποψιαστώ γιατί μπλέχτηκες ερωτικά!

Κάπως έτσι όπως το λες, με την μόνη διαφορά ότι εγώ δεν το θεωρώ μπλέξιμο αλλά εμπειρία. Λοιπόν, να σας πω λίγο τι έγινε…

Είναι τόσο ανυπόμονη να πει την υπόθεσή της, την ιντριγκάρει, την ενθουσιάζει.

Τον Πέτρο, το παιδί που έχουμε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια, τον γνώρισα στις σπουδές μου. Καλός, τρυφερός και με αγαπάει, δεν μου χαλάει χατίρι σε τίποτα. Όταν ήρθαμε Κύπρο ήθελε να συγκατοικήσουμε αλλά το απέφυγα. Δεν θέλω τέτοια δέσμευση προς το παρόν. Τον Τάσο τον γνώρισα στην δουλειά, είναι μεγαλύτερος από εμένα, προϊστάμενός μου και γοητευτικότατος. Είναι άντρας… κάτι που δεν είναι ο Πέτρος, αυτός είναι παιδάκι.

Με τον Τάσο πώς προέκυψε;

Υπήρχε ένας ερωτισμός από το πρώτο κιόλας λεπτό της γνωριμίας μας. Δεν άργησε και πολύ να γίνει. Κρυφές ματιές, βλέμματα όλο υποσχέσεις και το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Τέλειο! Πρώτη φορά ένιωθα γυναίκα. Έκανα έρωτα μαζί του χωρίς ταμπού, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Πάθος, κάθε άγγιγμα του… ηλεκτρισμός!

Άρα δημιούργησες παράλληλη σχέση…

Όχι. Δεν είναι σχέση. Ο Τάσος είναι παντρεμένος και με δύο παιδιά. Η ‘’σχέση’’ μας είναι μόνο ερωτική. Ένα καλό κρεβάτι, που μας αναζωογονεί. Όσο πρόστυχο και αν σας ακούγεται, αυτό είναι. Με εξιτάρει όλο αυτό. Κάνω έρωτα και με τους δύο, πολλές φορές με μόλις λίγες ώρες διαφορά και είναι συναρπαστικό. Μπορεί αυτοί που θα διαβάσουν την στήλη σας να με στολίσουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα, ουδόλως με ενδιαφέρει. Αυτό που νοιάζει εμένα είναι το πώς εγώ περνάω. Η ζωή είναι δικιά μου.

Σούλα, καταλαβαίνεις ότι αυτά που περιγράφεις είναι στα όρια του να παρεξηγηθείς;

Ναι, και γι΄αυτό σας είπα ότι δεν με νοιάζει τι θα ακούσω. Τον Πέτρο τον αγαπάω… ο Τάσος όμως μου προσφέρει μια ηδονή που δεν θέλω να χάσω. Μου ξυπνάει τα πιο ζωώδη ένστικτά μου. Θα το ζήσω στο έπακρο και όπου πάει. Άλλοι δεν θα ζήσουν ποτέ όλα αυτά που απολαμβάνω εγώ!

Η Σούλα είναι όντως ευτυχισμένη, φαίνεται στο πρόσωπό της. Έχει περάσει τα όρια και το ξέρει. Δεν την ενδιαφέρει διόλου, κάτι που επίσης είναι ευδιάκριτο στις κινήσεις και τα λόγια της.

Πάθος, έρωτας, εμπειρίες, όρια, ηθική… ο καθένας τα βλέπει από την δική του οπτική γωνία.

Οι επιλογές είναι δικές μας, δικές μας και οι συνέπειες…

Αν θέλεις να μοιραστείς μαζί μας την δική σου ιστορία επικοινώνησε με το alexopouloumelina@gmail.com     

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση