ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Φοβήθηκα τόσο, που είπα στους γιατρούς βγείτε έξω και αφήστε με να πεθάνω» (vid)

Συγκλονίζει η περιγραφή ιερέα που νοσηλεύτηκε με covid και τελικά τα κατάφερε

24news team

Συνεχίζει να ταλαιπωρεί την κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο η πανδημία του κορωνοϊού, την ίδια ώρα που μια μερίδα του πληθυσμού αμφισβητεί την ύπαρξή της.

Κύπρος - Κορωνοϊός: Συγκλονίζουν φωτογραφίες ασθενών μέσα από τις εντατικές

Οι εικόνες των ασθενών μέσα από τις εντατικές συγκλονίζουν, ενώ όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο ΟΚΥπΥ «δυστυχώς δεν είναι εικόνες από το εξωτερικό, αλλά εικόνες από την Κύπρο μας και τις εντατικές των νοσοκομείων του ΟΚΥπΥ. Οι αριθμοί νοσηλευόμενων αυξάνονται και οι άνθρωποι μας σε όλα τα επίπεδα δίνουν πραγματικές μάχες. Όλοι έχουμε το δικό μας ρόλο σε αυτή την πανδημία. Συνεχίζουμε και θα κερδίσουμε».

Τη δική του προσωπική ιστορία για τη μάχη με τον κορωνοϊό, περιέγραψε  ο πατέρας Ιερώνυμος στη συνέντευξη που έδωσε στο OMEGA μέσα από την εκπομπή Ενημέρωση Τώρα.

Όσα ανέφερε συγκλονίζουν:

«Διαγνώσθηκα θετικός στις 13 Δεκεμβρίου, ήμουνα στο σπίτι από εκείνη τη μέρα μέχρι τις 18 του μήνα το πρωί μέχρι που άρχισε να πέφτει το οξυγόνο μου στο 90 και ανησύχησα έτσι πήρα το προσωπικό μου γιατρό, ο οποίος άμεσα επικοινώνησε με το νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Έστειλαν ασθενοφόρο εδώ με εξέτασαν και διέγνωσαν ότι έπρεπε να μεταφερθώ άμεσα στο νοσοκομείο Αμμοχώστου, μεταφέρθηκα την ίδια μέρα όπου και παρέμεινα 17 μέρες.Εισήχθηκα στισ 18 Δεκεμβρίου και πήρα εξιτήριο στις 3 Ιανουαρίου,» δήλωσε, τονίζοντας πως η περίθαλψη που έλαβε ήταν ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας άριστη.

«Έζησα αυτή την ασθένεια και τη ζω ακόμη εδώ και ένα μήνα είμαι στο στάδιο ανάρρωσης και είδα τις συνέπειες της.

Το να είσαι 17 μέρες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο με τις 14 μέρες να είσαι με το οξυγόνο δεν είναι εύκολο πράγμα, να μην μπορείς να βγεις έξω που το δωμάτιο να μην μπορεί να σε επισκεφθεί ένας δικός σου άνθρωπος να δει πως είσαι να σου δώσει δύναμη, ελπίδα, κουράγιο.

Όταν βγάζαμε το οξυγόνο από το 94 έπεφτε στο 90. Ομολογώ ότι την 14η μέρα φοβήθηκα τόσο που δεν δίστασα να πω στους γιατρούς βγείτε έξω και αφήστε με να πεθάνω.»

Ο πατέρας Ιερώνυμος έστειλε και το δικό του μήνυμα σε εκείνους που αρνούνται την ύπαρξη και τη σοβαρότητα του κορωνοϊου:

«Λέω σε όσους δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κορωνοϊός, ότι κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Τους καλώ να προσγειωθούν και να δουν την πραγματικότητα να σταματήσουν να λένε στον κόσμο ότι δεν είναι πανδημία ο κορωνοιος και κυρίως να σταματήσουν να προτρέπουν να μην τηρούν τα μέτρα, να δουν όλα αυτά που συμβαίνουν καθημερινά, τις αυξήσεις των κρουσμάτων, τους διασωληνομένους που συνεχώς αυξάνονται και κυρίως τους θανάτους λόγω κορωνοϊού. Τους εύχομαι ολόψυχα να μην προσβληθούν από αυτή την ασθένεια γιατί αν προσβληθεί ένας από τους αρνητές τότε θα δουν και θα ζήσουν την πραγματική αλήθεια.»

 Δείτε το video

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X