ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Διασκέδαζαν για την Πρωτοχρονιά... χορεύοντας! «Έπεσαν» πρόστιμα

Καταγγέλθηκαν τέσσερα υποστατικά για μη τήρηση των μέτρων

Σε καταγγελίες 11 πολιτών και 4 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.663 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.284 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 234 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών.
 
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 487 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 140 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε μία καταγγελία πολίτη και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 238 έλεγχοι και δεν υπήρξαν καταγγελίες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 135 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.
 
Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 145 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.
 
Οι καταγγελίες για τους πολίτες αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.
 
Όσον αφορά στα τρία υποστατικά, στην Λεμεσό, στα δύο δεν υπήρχε έλεγχος safepass πελατών στην είσοδο και στο άλλο, που ήταν χώρος διασκέδασης εντοπίστηκαν θαμώνες να χορεύουν. Και στα τρία υποβλήθηκαν εξώδικα πρόστιμα 750 ευρώ από την Αστυνομία. 
 
Στο υποστατικό που καταγγέλθηκε στην Πάφο, ο υπεύθυνος δεν έφερε προστατευτική μάσκα και παράλληλα ο αριθμός των πελατών εντός του υποστατικού ήταν πέραν του επιτρεπόμενου ορίου. Η υπόθεση οδηγειται ενώπιον Δικαστηρίου. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X