ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγενής» και «επιθετική» η μεθυσμένη αξιωματούχος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο τεστ

24news team

Ντόρος επικρατεί τις τελευταίες μέρες μετά την είδηση πως Κρατική Αξιωματούχος πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένη σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας, αρνούμενη μάλιστα να υποβληθεί σε δεύτερο τεστ. Η πληροφορία έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα του «Πολίτη», ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11/01/2024 τα ξημερώματα, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που εξασφάλισε το 24News, η αξιωματούχος είχε υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο, όχι όμως σε μεγάλο βαθμό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο τεστ, παρουσίασε ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς εξερράγη σε νεύρα, αμφισβητώντας τον πρώτο έλεγχο και με αγένεια αρνήθηκε τη διενέργεια δεύτερου ελέγχου. Η συμπεριφορά της αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα και αναμένεται να διωχθεί.

Το 24News είναι σε θέση να γνωρίζει πως το Προεδρικό ευνοεί την παραίτηση της εν λόγω Αξιωματούχου, αφού βρίσκεται ήδη στο τραπέζι η συζήτηση για παραμονή της ή όχι στην νευραλγική θέση που κατέχει, η οποία μάλιστα σχετίζεται με τη νομιμότητα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση