ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Απίστευτο σκηνικό σε δρόμο - Μπρος ο ένας οδηγός πίσω ο άλλος (vid)

«Έλα ντάξει, περιπαίζεται μας, δεν γίνεται έτσι πράμα»

24news team

Πραγματικά ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα σε δρόμο της Κύπρου, το οποίο μάλιστα καταγράφηκε και σε βίντεο από άλλο πολίτη.

Όπως θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα «I love Cyprus ΡΕ» δύο οχήματα κινούνται στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας όχι όμως με τον συνηθισμένο τρόπο.

Ο ένας οδηγός έχει την σωστή κατεύθυνση, ενώ ο άλλος είναι αντίθετα όμως πάει… πισινή μέχρι να βρει πάροδο και να βγει από το οδικό δίκτυο, ώστε να αφήσει τον άλλον να συνεχίσει την διαδρομή του.

Το παράλογο της ιστορίας είναι ότι ο οδηγός με το μπλε όχημα, μπορούσε απλά να εισέλθει στην σωστή λωρίδα και να κινηθεί κανονικά στο οδικό δίκτυο. Η πράξη του οδηγού με το μπλε όχημα μπορεί να θεωρηθεί και επικίνδυνη αφού στον δρόμο εκείνη την ώρα κινούνταν κι άλλα οχήματα και από τις δύο κατευθύνσεις και θα μπορούσε να προκληθεί οποιοδήποτε ατύχημα. 

Το εν λόγω βίντεο έγινε viral αφού συγκέντρωσε δεκάδες likes, ενώ σχολιάστηκε και αρκετά. Ένας εκ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προφανώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έγινε στ’ αλήθεια αυτό το σκηνικό και σχολίασε: «Έλα ντάξει, περιπαίζεται μας, δεν γίνεται έτσι πράμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση