ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η άγρια δολοφονία 23χρονης Κύπριας στην Θεσσαλονίκη

«Αν φύγεις, θα σε σκοτώσω» και το έκανε

24news team

Η σχέση 23χρονης Κύπριας από την Κακοπετριά με 26χρονο από τα Πορόια Σερρών, είχε θλιβερό τέλος, αφού όταν αποφάσισε να χωρίσει τον εν διαστάσει σύντροφό της, αυτός της αφαίρεσε τη ζωή.

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα του τότε έντυπου τύπου, η νεαρή Κύπρια χώρισε με τον 26χρονο από τις Σέρρες στις 28 Οκτωβρίου 1991 και λίγες ημέρες αργότερα είχε πάει με δύο φίλες της για να μαζέψει και τα τελευταία της πράγματα.

Οι δύο φίλες της, αφού πήραν κάποια κουτιά, κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο και περίμεναν την Μ.Α. να κατέβει από το διαμέρισμα, χωρίς να γνωρίζουν ότι εκεί την περίμενε ο 26χρονος.

Ο νεαρός ύστερα από καβγά, χτύπησε το θύμα πρώτα με ξύλο, στην συνέχεια της αφαίρεσε τη ζωή με χασαπομάχαιρο, τραυματίζοντάς την θανάσιμα στον λαιμό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό της 23χρονης.

Ο 26χρονος, μετά τον φόνο, πέταξε ψύχραιμα το μαχαίρι και ακολούθως ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, πέρασε σε διπλανό κτήριο και εξαφανίστηκε.

Η Μ.Α. εντοπίστηκε αργότερα από τις δύο φίλες της, να κείτεται στο έδαφος νεκρή.

Οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν στην Κύπρο, πέντε χρόνια πριν τον φόνο, όταν ο 26χρονος υπηρετούσε στο νησί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλούνται και ρεπορτάζ της τότε εποχής, ο 26χρονος έλεγε στην νεαρή Κύπρια: «Μη φύγεις. Δεν θα τ’ αντέξω… Αν με εγκαταλείψεις, θα σε σκοτώσω» και το έκανε...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση