ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπριος την... είπε στον Κασσελάκη (vid)

Η αντίδρασή του

24news team

Αντιδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο, προκάλεσαν οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με το κυπριακό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας μπροστά στις κάμερες και σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο οποίος κάλεσε την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το «να μην απαντάει ο κ. Μητσοτάκης στην πρόκληση του Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, της, του βόρειου, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους, της βόρειας, στην Κύπρο».

Το φάουλ του Κασσελάκη σχολίασε Κύπριος που τον συνάντησε, αφού δεν δίστασε να του αναφέρει την αντίθεσή του σε όσα είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ σοβαρό αυτό που κάνατε», του είπε, με τον κο Κασσελάκη να απαντά: «Tο ολίσθημα είναι ότι ο Πρωθυπουργός, (εννοώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη), χαμογελά με τον Ερντογάν και δεν λέει τίποτα, αυτό είναι το ολίσθημα» και στη συνέχεια αποχώρησε λέγοντας «ευχαριστώ πολύ.»

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση