ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κτυπά» κόκκινο ο υδράργυρος - Ξεπερνά το κανονικό η θερμοκρασία

Η πρόγνωση του καιρού από το Τμ. Μετεωρολογίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερμή αέρια μάζα αναμένεται από τη Δευτέρα. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή αιωρούμενη σκόνη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κατά διαστήματα, στο δυτικό μισό του νησιού και τα ορεινά όπου θα παρατηρηθεί ομίχλη και τοπικά παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά παράλια μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αρχικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος με αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια, στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί για να καταστούν μέχρι το πρωί βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα ξεπεράσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική άνοδο.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένη ψηλή νέφωση και τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω άνοδο.

Το ύψος του χιονιού, στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 2 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση