ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κριντ II»: Το μεγάλο blockbuster sequel με τους Σιλβέστερ Σταλόνε και Μαίκλ Μπ. Τζόρνταν

Έρχεται στη Nova Cyprus!

Το «Κριντ II», η αθλητική περιπέτεια που αποτελεί τη νέα προσθήκη στην μακρά και επιτυχημένη σειρά ταινιών του «Ρόκυ Μπαλμπόα», έρχεται αποκλειστικά και σε Α΄ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD!

Η ταινία ξεπέρασε σε πωλήσεις εισιτηρίων τα 214 εκατομ. δολάρια, ενώ απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών Σιλβέστερ Σταλόνε και Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, την ανάπτυξη των χαρακτήρων, αλλά και την εξαιρετική σκηνοθεσία του Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ.

Συνεχίζοντας τη ζωή του μέσα κι έξω από το ρινγκ, ο Αντόνις Κριντ (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν) βρίσκει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στο πρόσωπο ενός αντιπάλου που συνδέεται με την οικογένειά του.

Με αφορμή το «Κριντ II», η Nova Cyprus έχει ετοιμάσει τον Νοέμβριο ένα μεγάλο αφιέρωμα και με τις οκτώ ταινίες του Ρόκυ. Κάθε Πέμπτη, από τις 22:00, στο Novacinema2HD, οι συνδρομητές της Nova Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν δύο ταινίες του αγαπημένου ήρωα: «Ρόκυ, τα χρυσά γάντια» (1976, Όσκαρ καλύτερης ταινίας), «Ρόκυ Νο2» (1979), «Ρόκυ Νο3: Ο θρίαμβος» (1982), «Ρόκυ Νο4» (1985), «Ρόκυ, η γιγαντομαχία» (1990), «Rocky Balboa» (2006), «Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου» (2015), το οποίο απέσπασε υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Το «Κριντ II» και όλες οι παραπάνω ταινίες του αφιερώματος διατίθενται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus

· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.

· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago  

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X