ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κράζει... το «El Diablo» με sms Ναός (pic)

To μήνυμα που στέλνει σε πολίτες

24news team

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι έτοιμη να ανέβει στην σκηνή της Eurovision και να μαγέψει τους Ευρωπαίους με την φωνή της μέσα από το τραγούδι, «El Diablo».

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ, της Ολλανδίας.

Το παράδοξο, ωστόσο, για την εκπροσώπηση της Κύπρου, είναι πώς αν και οι Ευρωπαίοι φαίνεται να υποστηρίζουν τόσο την Έλενα όσο και το τραγούδι, αφού στους πίνακες των στοιχημάτων είναι στην πρώτη πεντάδα, αρκετοί στο νησί όχι μόνο την αμφισβητούν αλλά θεωρούν και το τραγούδι βλάσφημο.

Την προαναφερθείσα διαπίστωση έρχεται να ενισχύσει μήνυμα το οποίο στάλθηκε σε κινητά, με αποστολέα Εκκλησία της Κύπρου και συγκεκριμένα τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Έγκωμης.

Το εν λόγω μήνυμα «κράζει» το τραγούδι καλώντας παράλληλα τους πιστούς να προσευχηθούν.

Αυτούσιο το μήνυμα:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision με ένα τραγούδι το οποίο λατρεύει απροκάλυπτα το Σατανά. Ας κάνουμε προσευχή για να μας λυπηθεί ο Θεός και να μην μετρήσει αυτή τη βλασφημία. Γι’ αυτό, όσοι θέλουν και μπορούν, από τις 9:00μ.μ. και για 15 λεπτά ας κάνουμε κομποσχοίνι να λυπηθεί ο Θεός τον τόπο μας κι εμάς. Παρακαλούμε προωθήστε το ευρέως μπορείτε».

Ο καθείς εξ ημών μπορεί να έχει την άποψή του, ωστόσο, υπάρχουν ομολογουμένως σημαντικότεροι λόγοι να κάνουμε δεήσεις. Συνάνθρωποί μας υποφέρουν, πεινούν, είναι δέκτες βίας…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X