ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κράζει Λεμεσιανούς η Γιολίτη: «Ιδιαίτερο ταμπεραμέντο, αλλά...»

Παίρνει θέση για το καρναβάλι στη Λεμεσό η Γιολίτη και ο Αρχηγός της Αστυνομίας

24news team

Την έντονη αντίδραση της Υπουργού Δικαιοσύνης Έμιλυς Γιολίτη αλλά και του αρχηγού της Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου προκάλεσε η κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε την Κυριακή (14/3) στη Λεμεσό. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη δημοσίευση, πάνω από 1500 καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, ενώ είχε προηγηθεί αυτοκινητοπομπή στους δρόμους της πόλης. 

Σάλος στη Λεμεσό - Πάνω από 1500 καρναβαλιστές

Σε παρέμβαση του στα Νέα του ΑΝΤ1, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, τόνισε πως πρόκειται για «συμπεριφορές που δείχνουν τον μη σεβασμό που τηρούν τα μέτρα. Φαίνεται πως κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πολλοί είναι οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία και η Λεμεσός είναι η μόνη Επαρχία που παραμένει στο κόκκινο.»

«Δεν είμαι ειδικός ούτε επιδημιολόγος, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι στη Λεμεσό ένας αδαής μπορεί να αντιληφθεί ότι η κατάσταση είναι χειρότερη από τις άλλες επαρχίες», σημείωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Tόνισε μάλιστα πως «σε ό,τι αφορά αυτά που έγιναν σήμερα εμείς θα τα διερευνήσουμε, θα προβούμε σε καταγγελίες, έχουμε αρκετό κόσμο εκεί στην περιοχή. Έχουν κλείσει δύο υποστατικά που πρόσφεραν εκεί ποτά και είχαν μουσικές. Αυτό που ελπίζουμε είναι το συμβάν αυτό να μην αποτελέσει ένα πρόσθετο πισωγύρισμα για τη Λεμεσό.»

Την ίδια ώρα, η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη έκανε έκκληση στους πολίτες να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, σημειώνοντας πως αυτές οι εικόνες είναι άκρως ανησυχητικές. Μιλώντας με έντονο ύφος, η υπουργός υποστήριξε πως η Λεμεσός έχει ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό αυτές τις μέρες.

«Πρέπει να καταβάλουμε όλοι τη σοβαρότητα της κατάστασης κάνω έκκληση ξανά στους συμπολίτες μου, να πάνε στα σπίτια τους. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», επεσήμανε η Υπουργός Δικαιοσύνης.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X