ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρατούμενος ισχυρίστηκε ότι κατάπιε λεπίδες

Ακολουθούνται άμεσα όλες οι πειθαρχικές διαδικασίες

ΚΥΠΕ

Θα ακολουθηθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον κρατουμένου που ισχυρίστηκε ότι κατάποσε λεπίδες, αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών.

Όπως εξηγείται στην ανακοίνωση, στις 25 του μηνός, και περί ώρα 23:00, κρατούμενος ισχυρίστηκε σε δεσμοφύλακα ότι κατάποσε τέσσερις λεπίδες. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες των Φυλακών και μεταφέρθηκε από το Τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρική διερεύνηση του περιστατικού και φροντίδα αν χρειαζόταν.

Από τις εξετάσεις και την ιατρική διερεύνηση, δεν προέκυψε οτιδήποτε, όπως αναφέρεται. Παρέμεινε την νύχτα στο Νοσοκομείο όπου την επόμενη ημέρα έτυχε και ψυχιατρικής εξέτασης και εκτίμησης όπως προνοείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Με την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εξετάσεων επέστρεψε στις Φυλακές και χαίρει άκρας υγείας χωρίς κανένα απολύτως ιατρικό πρόβλημα. Ο ίδιος με την επιστροφή στο Τμήμα Φυλακών απολογήθηκε στη Διεύθυνση για την συμπεριφορά του, την οποία απέδωσε στην προσπάθεια του να αποκομίσει οφέλη σε σχέση με την διαμονή του, συμπληρώνεται.

Σημειώνεται ότι ο υπό αναφορά κρατούμενος έχει επιδείξει ακόμη τρεις φορές στο παρελθόν μεταξύ 2021-2022 την ίδια χειριστική συμπεριφορά με ακριβώς τον ίδιο σκοπό, «να αποκομίσει οφέλη ή προνόμια από την Διεύθυνση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση