ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόλαση... η Κύπρος! Κίτρινη προειδοποίηση

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Καμίνι συνεχίζει να είναι η Κύπρος με την Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες και η οποία θα είναι σε ισχύ από τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης (29/7) μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής (30/7). Μάλιστα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, απόψε το βράδυ η ελάχιστη θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Παροδικά, σε προσήνεμες περιοχές του εσωτερικού, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα νοτιοδυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, τοπικά στα νοτιοανατολικά παράλια. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι την Κυριακή, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X