ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπή σε χρυσοχοείο: Επιτέθηκε και κτύπησε την ιδιοκτήτρια

Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης

Σε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων καταδικάστηκε σήμερα 36χρονος, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για το αδίκημα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, σχετικά με τη διάπραξη ληστείας σε χρυσοχοείο στην Λεμεσό, τον Ιούλιο, 2017.

Η ληστεία στο χρυσοχοείο, το οποίο βρισκόταν εντός ξενοδοχείου στην Λεμεσό, διαπράχθηκε γύρω στις 9.40 το βράδυ στις 30 Ιουλίου, 2017.

Συγκεκριμένα, ύποπτος άντρας εισήλθε στο χρυσοχοείο και αφού επιτέθηκε και κτύπησε την 71χρονη ιδιοκτήτρια, έκλεψε πέντε χρυσά δαχτυλίδια άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία, κατά την αναχώρησή του, ο δράστης έσπρωξε μία καμαριέρα η οποία έπεσε στο έδαφος.

Οι δύο γυναίκες είχαν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις που είχαν γίνει από μέλη της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου, καθώς και εναντίον 24χρονου.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή και συνελήφθη το ίδιο βράδυ, ενώ εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Δημοκρατίας και καταζητείτο. Αφού εντοπίστηκε στην Πολωνία, συνελήφθη βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος και εκδόθηκε στις Κυπριακές Αρχές στις 22 Φεβρουαρίου, 2018.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση