ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστός δρόμος στη Λεμεσό - «Έσκασε» λόγω βλάβης σε αγωγό

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί

Λόγω βλάβης σε αγωγό υδάτων, στην επαρχία Λεμεσού, η υπόγεια διάβαση του δρόμου που ενώνει την λεωφόρο Αμαθούντος με την Παρεκκλησιά, (απέναντι από ξενοδοχείο Elias) έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις.

Ως εκ τούτου, για αποφυγή οποιασδήποτε αχρείαστης ταλαιπωρίας, οι οδηγοί που κινούνται από Λευκωσία, προς την λεωφόρο Αμαθούντος, καλούνται να χρησιμοποιούν τις εξόδους Μονής και Αγίου Τύχωνα, για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Τις εξόδους Μονής και Αγίου Τύχωνα, καλούνται να χρησιμοποιούν και οι οδηγοί, που προέρχονται από Λεμεσό και επιθυμούν να μεταβούν στη λεωφόρο Αμαθούντος, μέσω του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας. Οι οδηγοί που κινούνται από την Παρεκκλησιά προς τη λεωφόρο Αμαθούντος, καλούνται να εισέρχονται εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και χρησιμοποιώντας την έξοδο Μονής, να κατευθύνονται προς Λεμεσό.

 Αντίστροφα, οι οδηγοί, που κινούνται από τη λεωφόρο Αμαθούντος και επιθυμούν να μεταβούν προς Παρεκκλησιά, καλούνται να εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και χρησιμοποιώντας την έξοδο Αγίου Τύχωνα, να επιστρέφουν προς την έξοδο Παρεκκλησιάς.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.

 Όσον αφορά στις εργασίες για αποκατάσταση της βλάβης και άνοιγμα του δρόμου, αυτές αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 5 Ιουνίου 2021.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X