ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστή η Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία

Μάθετε γιατί

Κλειστό θα είναι τμήμα της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη, στην Λευκωσία, την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου και την Τετάρτη, λόγω εργασιών που θα διεξάγονται για ανέγερση πολυκατοικίας.

Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 6.00 το πρωί και θα διακοπούν στις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης. Στις 6.00 το πρωί της Τετάρτης οι εργασίες θα επαναρχίσουν και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 2.00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Κατά τις ώρες διεξαγωγής των εργασιών θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη, στην κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας «Γαβριηλίδη» προς Λευκωσία, στο τμήμα μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Υπενθυμίζεται ότι στην Λευκωσία, άρχισαν σήμερα εργασίες αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος, στο τμήμα από τη συμβολή με τις λεωφόρους Στασίνου και Σαλαμίνος, μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αγίου Δημητρίου.

Οι εργασίες αφορούν στην πρώτη φάση του έργου αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος και αναμένεται να διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες.

Η κυκλοφορία στην λεωφόρο Λάρνακος επιτρέπεται και στις δύο κατευθύνσεις προς Λευκωσία και προς Αγλαντζιά, θα απαγορεύεται ωστόσο η στάθμευση οχημάτων στο τμήμα όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X