ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κεντρικές Φυλακές: Και κατάδικος στο... κόλπο με την τηλεόραση

Ανακρίθηκε και ο πεθερός της 33χρονης

Μαρτυρία για ακόμα τέσσερα πρόσωπα προέκυψε σε σχέση με την υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών στην Κεντρικές Φυλακές, από 33χρονη γυναίκα για τον υπόδικο σύζυγό της.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, πρόκειται για μια γυναίκα 36 χρονών από τη Λεμεσό η οποία συνελήφθη, έναν 32χρονο κάτοικο Λεμεσού ο οποίος επίσης συνελήφθη, τον υπόδικο σύζυγο της 33χρονης και έναν κατάδικο.

Επίσης για την υπόθεση ανακρίθηκε ο 64χρονος πεθερός της 33χρονης ο οποίος την μετέφερε στις Κεντρικές Φυλακές και ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τίποτε για την υπόθεση.

Αναφορικά με την υπόθεση, η Αστυνομία αναφέρει ότι την Πέμπτη υπήρξε πληροφορία ότι η 33χρονη γυναίκα του υπόδικου θα μετέφερε ναρκωτικά στις φυλακές.

Η γυναίκα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε αυτοκίνητο το οποίο προσέγγιζε τις κεντρικές φυλακές με συνοδηγό τον πεθερό της 64 χρονών. Εισήλθε πεζή από την κεντρική πύλη των Κεντρικών Φυλακών κρατώντας ένα κουτί τηλεόρασης.

Η γυναίκα ανακόπηκε και της έγινε σωματική έρευνα, ενώ στη συνέχεια ανοίχθηκε το κουτί που κρατούσε στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε μια τηλεόραση. Στο εσωτερικό της συγκεκριμένης τηλεόρασης εντοπίστηκε μια συσκευασία η οποία ήταν τυλιγμένη με μαύρη κολλητική ταινία. Μέσα στη συσκευασία υπήρχε νάιλον σακούλι με αριθμό χαρτιών εμποτισμένων με ναρκωτική ουσία μικτού βάρους 190 γρ.

Η 33χρονη συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Ακολούθως δήλωσε ότι ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.

Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας συνεχίζει της εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X