ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κατήγγειλαν ότι τους πυροβόλησαν Τούρκοι - Εξετάσεις στο διπλοκάμπινο

Θα υποβληθεί σε επέμβαση ο 39χρονος

24news team

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον τριών Ελληνοκύπριων στην περιοχή της Ποταμιάς πλησίον της Νεκρής Ζώνης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των τριών, γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής (5/2), είχαν μεταβεί στην περιοχή Ποταμιάς με σκοπό να μαζέψουν αγρέλια.

Σε κάποια στιγμή και ενώ βρίσκονταν μεταξύ φυλακίου υδραγωγείου και του κατεχόμενου χωριού Πυρόι, σύμφωνα με τους παραπονούμενους, δέχθηκαν αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών, ηλικίας 39 ετών, να τραυματιστεί στον ώμο. Όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι οι πυροβολισμοί προήλθαν από τούρκους στρατιώτες.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα καθώς και τους ισχυρισμούς των τριών ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο διπλοκάμπινο στο οποίο επέβαιναν μετά από έρευνες δεν εντοπίστηκε ο οποιοσδήποτε οπλισμός.

Το διπλοκάμπινο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί το είδος των σφαιρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση