ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέθεσαν δύο μάρτυρες για τη συζυγοκτονία στην Τρεμιθούσα

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τελικές αγορεύσεις στις 22.6.23 στις 09:30

ΚΥΠΕ

Δύο μάρτυρες παρουσίασε σήμερα Τρίτη η υπεράσπιση του 74χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση φόνου της συζύγου του, στην Τρεμιθούσα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Η δικαστική διαδικασία μετά την ένορκη κατάθεση του κατηγορούμενου συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη με την κατάθεση δύο προσώπων που κλήθηκαν από την συνήγορο υπεράσπισης του 74χρονου Ρίτσα Πεκρή.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου παρουσιάστηκε σήμερα κομμώτρια του ζεύγους, που ανέφερε ότι το θύμα, η Janice, μετέβαινε κάθε δύο εβδομάδες στο κομμωτήριο της. Την Τετάρτη, είπε η μάρτυρας, πριν το Σάββατο που διαπράχθηκε το έγκλημα, το θύμα, όπως είπε, της είχε παραπονεθεί ότι δεν κοιμήθηκε το βράδυ επειδή είχε πόνο ενώ τακτικά αναφερόταν στην ασθένεια της.

Επόμενος μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε γείτονας του ζεύγους, ο οποίος ανέφερε στο Δικαστήριο ότι ήταν αγαπημένοι ως ζευγάρι. Ο μάρτυρας είπε ακόμη στο Δικαστήριο ότι για τέσσερις μήνες δεν είχε δει την Janice και ότι ο 74χρονος κατηγορούμενος την φρόντιζε.

Και οι δύο μάρτυρες αναφέρθηκαν και στην καλή σχέση που είχε το ζευγάρι μεταξύ τους.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τελικές αγορεύσεις στις 22.6.23 στις 09:30.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X