ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κατέβηκε από το σπίτι» - Η Αστυνομία για το πρόστιμο σε πολίτη που βοήθησε τραυματία (vid)

Η θέση της Αστυνομίας για το περιστατικό

24news team

Από το Σάββατο (21/11) τον γύρο του διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης έκανε η είδηση ότι πολίτης έλαβε εξώδικο πρόστιμο ενώ βρισκόταν σε σκηνή ατυχήματος και βοηθούσε τραυματία.

Το περιστατικό έκανε γνωστό η υπεύθυνη των ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου μέσω ανάρτησής της (Δες ΕΔΩ).

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ζήτησε να παρέμβει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων το ΑΝΤ1 και εξήγησε τη θέση της Δύναμης.

«Το όχημα του προσώπου που καταγγέλθηκε, αποτελεί μέρος της υπό διερεύνησης σκηνής του ατυχήματος, το οποίο φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα που έχει σχεδιάσει η Αστυνομία. Σύμφωνα πάντα με την οδηγό του οχήματος η οποία ενέχεται στο συγκεκριμένο ατύχημα, εξήλθε από συγκεκριμένη πάροδο και προσέκρουσε στον μοτοσικλετιστή. Τα σταθμευμένα οχήματα, περιόριζαν την ορατότητά της για τον λόγο ότι ήταν το συγκεκριμένο όχημα του συγκεκριμένου προσώπου ήταν σταθμευμένο σε αυτή τη συμβολή. Το καταγγελθέν όχημα ήταν σταθμευμένο σε λιγότερο από 10 μέτρα από τη συμβολή με την πάροδο γεγονός που συνεπάγεται με παράβαση. Ήταν σταθμευμένο εκεί την ώρα του ατυχήματος και δεν ισχύει ότι κατέβηκε να βοηθήσει, αλλά είχε κατεβεί από το σπίτι του και πράγματι βοήθησε, πράγμα το οποίο επαινείται» ήταν τα λόγια του κ. Ανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X