ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταζητείται δεσμοφύλακας - Θα προμήθευε ναρκωτικά σε κατάδικο

Διερευνά η ΥΚΑΝ

24news team

Υπόθεση που αφορά προμήθεια ναρκωτικών στις Κεντρικές Φυλακές διερευνά η ΥΚΑΝ, στο πλαίσιο της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον δεσμοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας (13/11), μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που είχε στα χέρια της η ΥΚΑΝ, ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από δεσμοφύλακα, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν διάφορες κόλλες. Οι κόλλες παραλήφθηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ και στάλθηκαν για εργαστηριακό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως ήταν εμποτισμένες με ναρκωτικές ουσίες. Ο δεσμοφύλακας, στο διάστημα αναμονής των εργαστηριακών ελέγχων, ανακρίθηκε από τις Αρχές και αφέθηκε ελεύθερος. Μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων πως πρόκειται για ναρκωτικές ουσίες, εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του και καταζητείται.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ναρκωτικές ουσίες προορίζονταν από τον εν λόγω δεσμοφύλακα σε κατάδικο. Μάλιστα, ο κατάδικος πρόκειται να κατηγορηθεί ως ο παραλήπτης των συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών. Να σημειωθεί πως οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε δύο συγγενικά πρόσωπα του κατάδικου, ηλικίας 56 και 31 ετών, αφού όπως όλα δείχνουν είχαν συνεννοηθεί με τον δεσμοφύλακα για να προμηθευτεί τα ναρκωτικά ο κατάδικος. Τα δύο αυτά πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση