ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατάλευκη μαγεία στο Τρόοδος (pics/vids)

Το έστρωσε για τα καλά στο Τρόοδος - Κλειστοί οι δρόμοι για όλα τα οχήματα

24news team

Τα 27 εκατοστά έχει φτάσει το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση από το Τμήμα Μετεωρολογίας. Η κακοκαιρία «Αυγή» έστρωσε για τα καλά το χιόνι στα ορεινά δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο. Όπως μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύουν χρήστες του Facebook στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ, το κατάλευκο τοπίο στην περιοχή είναι καθηλωτικό.

Να σημειωθεί πως οι δρόμοι στα ορεινά είναι αρκετά ολισθηροί λόγω του παγετού και οι οδηγοί καλούνται να είναι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Αστυνομία, κλειστοί για όλα τα οχήματα παραμένουν οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος. Ανοικτοί για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Κακοπετριάς – Pine Wood – Πεδουλά, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών και Προδρόμου – Λεμύθου. Την ίδια στιγμή οι δρόμοι Καρβουνά – Κυπερούντας, Παπούτσας – Αγρού, Παπούτσας – Άγιου Θεόδωρου και Ορκόντα – Κύκκου είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί λόγω παγετού.

Εικόνες και βίντεο 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση