ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία - σοκ για την Κύπρο: «Άνδρες άγγιζαν τα στήθη μου»

«Έτσι είναι η κουλτούρα εκεί»

Καταγγελία για βιασμό Βρετανής από άγνωστο άντρα στην Αγία Νάπα το 2017, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του BBC. Αφορμή της συνέντευξης της παραπονούμενης, όπως σημειώνεται, ήταν η πρόσφατη υπόθεση της 19χρονης Βρετανής, που κρίθηκε ένοχη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για ψευδή καταγγελίας της ότι βιάστηκε από 12 Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της φερόμενης ως θύμα γυναίας, που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Σόφη, πριν από δύο χρόνια ενώ βρισκόταν σε πάρτι στην περιοχή της Αγίας Νάπας ένας Σκωτσέζος της έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό της και στην συνέχεια την βίασε.


Κύπριος εγκέφαλος κυκλώματος: Απόπειρες δολοφονίας κατά Φανιέρου, Μαυρομιχάλη


Αμέσως μετά το περιστατικό επέστρεψε πίσω στην Βρετανία και έσπευσε να καταγγείλει την υπόθεση στις αστυνομικές αρχές, ωστόσο, όπως σημειώνει, μέλη της δύναμης την προέτρεψαν να μην προχωρήσει σε καταγγελία γιατί θα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί ο θύτης.

Η Σόφη, λοιπόν, αναφέρει ότι βιάστηκε ακριβώς έξω από το πάρτι. Σημείωσε μάλιστα ότι θυμάται πως η ατμόσφαιρα στο πάρτι ήταν πολύ σεξουαλική και πως οι άνδρες που ήταν εκεί, άγγιζαν τα στήθη της. 

Σχολίασε μάλιστα ότι είναι η κουλτούρα στο νησί τέτοια, αλλά δεν είναι και τόσο σωστή. 

Σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, υπήρχαν οδηγοί ταξί που πρόσφεραν δωρεάν μεταφορά μόνο για κορίτσια. «Φίλες μου πήραν μια από αυτές τις δωρεάν κούρσες, την επόμενη νύχτα ο ίδιος οδηγός ταξί εμφανίστηκε στην βίλα μας και χωρίς προειδοποίηση με άγγιξε στο στήθος», αναφέρει χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Μετά που είδα πως είναι η Αγία Νάπα και μη γνωρίζοντας πολλά για την νομοθεσία στην Κύπρο δεν ένοιωθα άνετα να πάω στην τοπική αστυνομία. Το συγκεκριμένο μέρος είχε πολλούς άντρες που ήταν τρομακτικοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X