ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια για τον θάνατο της Ανθούλλας

Συνεχίζονται οι εξετάσεις

24news team

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια έχει ενώπιον τους οι Αρχές μετά τον θάνατο της 59χρονης Ανθούλλας Σάντη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 27 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, η 59χρονη είχε ταφεί με ιατρικό έντυπο ενώ στην συνέχεια (σ.σ 3 Μαϊού), η οικογένεια αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

Μετά από την καταγγελία, οι Αρχές προχώρησαν στην διερεύνηση και βάσει δικαστικού διατάγματος προχώρησαν στην εκταφή της σορού και διενεργήθηκε νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σορό της 59χρονης λήφθηκαν δείγματα, τα οποία στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως η Ανθούλλα, εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της, ξημερώματα της Πέμπτης (27/4), ενώ η καταγγελία κάνει λόγο για τον τρόπο χειρισμού των ιατρών, την ημέρα που η 59χρονη νόσησε με κορωνοϊό.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι, πάνω απ’ όλα, μια ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα. Είναι μια ημέρα αναγνώρισης της διαδρομής των γυναικών μέσα στον χρόνο.

Τι γιορτάζουμε σήμερα;

Τι αναφέρουν: Υπουργός Παιδείας, Επίτροπος Διοικήσεως, Επίτροπος Νομοθεσίας και Επίτροπος της Ισότητας των Φύλων
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ