ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταδίωξη Έγκωμης: Έτρεχε για το… τίποτα!

Προκάλεσε και τροχαίο με περιπολικά

24news team

Χωρίς λόγο και αιτία, φαίνεται εν τέλει να προσπάθησε οδηγός να διαφύγει του ελέγχου από μέλη της Τροχαίας, την Κυριακή (22/11).

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Κυριακής (22/11) σημειώθηκε καταδίωξη οχήματος αρχικά, και στη συνέχεια οι επιβαίνοντες καταδιώχθηκαν πεζοί από τα μέλη της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Δύναμης προσπάθησαν να ανακόψουν για έλεγχο ένα όχημα ωστόσο, ο οδηγός αντί να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Άμεσα οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα, το οποίο εν τέλει ακινητοποιήθηκε αφότου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πρώτα σε δύο περιπολικά και στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε περιτοίχισμα.

Οι δύο επιβαίνοντες, μετά από την εν λόγω εξέλιξη, βγήκαν από το όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί, με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν επίσης πεζοί και εν τέλει να καταφέρουν να τους συλλάβουν.

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κατάγεται από την Ινδία, οδηγήθηκε στο Τμήμα και αφότου ανακρίθηκε, καταγγέλθηκε γραπτώς για τροχαία αδικήματα και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο πρόσωπο έγινε και έλεγχος αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X