ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρτέρι στους παρανομούντες στήνει από σήμερα η Τροχαία

Ποιοι οδηγοί θα καταγγέλλονται

Η υπερβολική ταχύτητα είναι μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης τροχαίων συγκρούσεων. Έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους λεγόμενους τέσσερις «δολοφόνους της ασφάλτου», αφού σύμφωνα με τις στατιστικές, αποτελεί την τρίτη συχνότερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στον τόπο μας.


Στην Εντατική άλλος ένας νεαρός μοτοσυκλετιστής


Με στόχο ακριβώς να καταδείξει το πρόβλημα αυτό και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, η Αστυνομία εξαγγέλλει την πραγματοποίηση παγκύπριας εκστρατείας ελέγχου ταχύτητας, η οποία θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου, 2019.


Καιρική ανατροπή τον 15Αύγουστο


Να σημειωθεί ότι την πρώτη εβδομάδα (12-18 Αυγούστου, 2019), η εν λόγω εκστρατεία θα διεξάγεται και σε Πανευρωπαικό επίπεδο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας TISPOL.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, πέραν της ταχύτητας των οχημάτων, θα ελέγχονται και οι υπόλοιπες τροχαίες παραβάσεις, με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην πρόκληση τροχαίων συγκρούσεων. Ταυτόχρονα, θα δίνεται έμφαση και στα υπό παρακολούθηση μελανά σημεία του οδικού δικτύου, καθώς και σε άλλα σημεία που ενδεχομένως θεωρούνται προβληματικά.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X