ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία: Την βγάζει... άνδρα από την Αμμόχωστο!

Λάθος στοιχεία σε κάρτα φιλάθλου

Στον απόηχο των όσων συνέβησαν μετά το ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ και τις λανθασμένες συλλήψεις οπαδών της ομάδας των «πρασίνων», μια καταγγελία που έφτασε στα γραφεία μας, έρχεται να προσθέσει κι άλλα ερωτήματα, όσον αφορά την σωστή λειτουργία της κάρτας φιλάθλου. 

Συγκεκριμένα, η καταγγελία που έφτασε στα γραφεία του 24news από γυναίκα - οπαδό συγκεκριμένης ομάδας, αναφέρει ότι τα στοιχεία της στην κάρτα φιλάθλου που εκδόθηκε από το ΓΣΠ το 2018, είναι λανθασμένα.

Όπως διαπίστωσε πρόσφατα όταν προσπάθησε να αγοράσει online εισιτήριο για να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας της από κοντά, ο τόπος διαμονής της και το φύλο, είναι λανθασμένα.

Το ονοματεπώνυμο είναι ορθό, ωστόσο η καταγγέλλουσα, κατάγεται από την Λευκωσία, ενώ στα στοιχεία της κάρτας της, αναφέρεται ότι είναι από την επαρχία Αμμοχώστου και αντί για γυναίκα, στο φύλο γράφει… άνδρας!

Ελπίζουμε το συγκεκριμένο λάθος να είναι μεμονωμένο, γιατί αν υπάρχουν κι άλλες κάρτες φιλάθλου με παρόμοια σφάλματα, τότε αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι προκύπτει μεγάλο πρόβλημα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X