ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα: Τους τσάκωσαν με ναρκωτικά και μαχαίρι

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 28 και 27 ετών προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο χθες Κυριακή, στο πλαίσιο ελέγχων μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Καρμιώτισσας - Νέας Σαλαμίνας, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Κυριακή και περί ώρα 21:10 αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν πλησίον του σταδίου για έλεγχο συγκεκριμένου αυτοκινήτου για το οποίο υπήρχε πληροφορία ότι οι επιβάτες του κατείχαν παράνομα αντικείμενα.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ηλικίας 28 ετών από τη Λεμεσό είχε στην κατοχή του απαγορευμένου τύπου μαχαίρι μήκους 8 εκατοστών ενώ ο συνοδηγός ηλικίας 27 ετών είχε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους 0,8 γραμμάρια καθώς και ένα χειροποίητο τσιγάρο 11 εκατοστών με ποσότητα βιομηχανοποιημένου καπνού αναμεμειγμένη με ίχνη κάνναβης.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθηκαν. Το πρόσωπο που κατείχε ναρκωτικά κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερο. Ανακρινόμενο παραδέχτηκε ότι τα κατείχε για δική του χρήση. Ο 28χρονος οδηγός τελεί υπό κράτηση σε σχέση με το αδίκημα της μαχαιροφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση