ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραγιάννης για θάνατο 42χρονου: «Είχε ιδιαίτερο υποκείμενο νόσημα...»

Ο Δρ.Καραγιάννης σχολίασε και τις επιφυλάξεις των πολιτών για το εμβόλιο της AstraZeneca

24news team

Για τον θάνατο ενός 42χρονου συμπολίτη μας από κορωνοϊό μίλησε ο Δρ.Καραγιάννης, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του εμβολίου της ΑstraZeneca. 

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι» ο Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας ανέφερε πως ο 42χρονος είχε ένα ιδιαίτερο υποκείμενο νόσημα, αρκετά σοβαρό το οποίο στο τέλος δεν βοήθησε την κατάστασή του.

«Ενόσω ο ιός προσβάλλει νεαρότερα άτομα δεν ξερεις ποιοι θα νοσήσουν βαριά και μπορεί να υπάρχουν και άτομα που να έχουν κάποιο υποβόσκον νόσημα που να μη γνωρίζουν», σημείωσε.

Αναφορικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, υπενθύμισε πως ο ίδιος εμβολιάστηκε πριν από έξι εβδομάδες με το συγκεκριμένο εμβόλιο, θέλοντας να αποδείξει ότι είναι ένα καλό εμβόλιο.

«Καταλαβαίνω πλήρως τις επιφυλάξεις που έχει ο κόσμος, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να βγούμε από την παρούσα δεινή κατάσταση που βρισκόμαστε», ανέφερε.

Πρόσθεσε μάλιστα πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο εμβόλιο, θα πρέπει το όριο ηλικίας να πέσει πιο κάτω, αφού υπάρχουν άτομα που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Αναφορικά με τις χαλαρώσεις, ο Δρ.Καραγιάννης σχολίασε πως δεν θα γίνει τρίτο lockdown ούτε αυστηροποίηση των μέτρων, και η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί και ό,τι αποφασιστεί θα ισχύσει και για την περίοδο του Πάσχα.

Δείτε το video:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X