ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καμία καταγγελία για τις πλαστές κάρτες φιλάθλου

Η θέση της Αστυνομίας

24news team

Ο κακός χαμός προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για τις πλαστές κάρτες φιλάθλου που εντοπίστηκαν στο ΓΣΠ.

Να υπενθυμίσουμε πως για το εν λόγω περιστατικό ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, ανέφερε, «Ειδικά τους τελευταίους μήνες, από την αρχή του 2022, όταν αρχίσαν να επιστρέφουν οι οργανωμένοι, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν περισσότερες κάρτες, είχαμε περιπτώσεις που βρήκαμε κάρτες που ήταν λανθασμένες. Βρέθηκαν τρόποι από διάφορους για να αγοράζουν εισιτήριο και την ίδια στιγμή να είναι δύσκολη η ταυτοποίηση τους».

Ερωτώμενος μάλιστα για το πού παρατηρήθηκε το φαινόμενο αυτό ο κος. Κωνσταντινίδης, απάντησε: «Παρατηρήθηκε στις εισόδους. Προσωπικά ανέμενα ότι κάποια στιγμή θα άρχιζε να δημιουργείται πρόβλημα. Πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μια κούρσα. Μια κούρσα από τις Αρχές για να εφαρμόζουν τους νόμους και από την άλλη η κούρσα αυτών που θέλουν να παρακάμπτουν τους νόμους. Αυτό γίνεται. Πρέπει κάποιος να το παρακολουθεί και να βρει την πηγή των προβλημάτων και να βρίσκει μέτρα διορθωτικά».

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο 24News από πλευράς Αστυνομίας. Οι Αρχές, μάλιστα, τονίζουν πως οι έλεγχοι που γίνονται στους οπαδούς σε κάθε στάδιο είναι από τους επιτηρητές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση