ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες - Ότι πρέπει για... παραλία!

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί, θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 27 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά, γύρω στους 15 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Αργά τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X