Αστυνομία
Στη σύλληψη 50χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λευκωσία, μετά τον εντοπισμό δύο ποδηλάτων που είχαν καταγγελθεί ως κλοπιμαία. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την κράτησή του για πέντε ημέρες.
Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται μετά από καταγγελίες για κλοπή δύο ποδηλάτων τις πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας. Αξιολογώντας σχετική πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν το βράδυ έρευνα στο διαμέρισμα του 50χρονου.
Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα ποδήλατο και ένα κράνος, για τα οποία ο άνδρας δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις σχετικά με το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του. Παράλληλα, σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας εντοπίστηκαν τα δύο ποδήλατα που είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία. Ο 50χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας.






























