ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καβγάδισαν σε περίπτερο και του προκάλεσε ζημιές στο όχημα

Καταζητείται 30χρονος

ΚΥΠΕ

Ένα πρόσωπο καταζητεί η Αστυνομία για υπόθεση κακόβουλης ζημιάς και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 13.6.23 και ώρα 21:00 καταγγέλθηκε από 27χρονο ότι στις 12.6.23 και περί ώρα 21:30 το βράδυ μετέβη σε περίπτερο στην Λεωφόρο Μεσόγης για να ψωνίσει και κατά την είσοδο του ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με άλλο πρόσωπο, ο οποίος εξέρχοταν του περιπτέρου εκείνη την ώρα.

Ο παραπονούμενος ισχυρίστηκε ότι εισήλθε στο περίπτερο για να αποφύγει περαιτέρω προβλήματα ψώνισε και εξερχόμενος συνάντησε και πάλι το συγκεκριμένο πρόσωπο να τον περιμένει με άγριες διαθέσεις.

Τα δύο πρόσωπα συνομίλησαν, ήρθαν σε αντιπαράθεση και τότε ο ύποπτος εισήλθε στο όχημά του, έκανε επαναστροφή και φέρεται να οδήγησε το αυτοκίνητο του εναντίον του αυτοκινήτου του παραπονούμενου και να τον κτύπησε σε διάφορα σημεία, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ζημιές αξίας 2.000 ευρώ.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, ο ύποπτος, ηλικίας 30 ετών, δεν έχει ασφάλεια, πιστοποιητικό καταλληλότητας και άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση