ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισραηλινά ΜΜΕ: Άλλοι την κρατούσαν, άλλοι την βίαζαν

«Ο ένας μετά τον άλλο, για πάνω από μια ώρα»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της 19χρονης, φερόμενου θύματος ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα, ισχυρίζονται ότι κατέχουν και δημοσιεύουν τα ισραηλινά ΜΜΕ. Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν να κάνουν με λεπτομέρειες που αφορούν στον τρόπο με τον οποίο η 19χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τους Ισραηλινούς.


Τους νοίκιασαν το δωμάτιο του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα (Pics, Vid)


Η ιστοσελίδα «The Times of Israel», επικαλείται ρεπορτάζ του Channel 12, το οποίο μεταδίδει λεπτομέρειες από την κατάθεση της 19χρονης. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η Βρετανίδα τουρίστρια φέρεται να είπε στην Αστυνομία ότι δύο εκ των υπόπτων την κρατούσαν από τα χέρια ακινητοποιημένη με την ίδια να κλαίει και να ουρλιάζει να την αφήσουν να φύγει. Ωστόσο, οι φίλοι τους την βίαζαν με την σειρά και αρκετοί την κτυπούσαν.

«Θυμάμαι ότι περίπου μέχρι τις 01:00 π.μ., οι φίλοι τους, τους οποίους δεν γνωρίζω, με βίαζαν. Κάποιοι χρησιμοποίησαν προφυλακτικό, κάποιοι άλλοι όχι. Προκάλεσαν πόνους σε όλο μου το σώμα... Ένας εξ αυτών, με κρατούσε κάτω και είδα τουλάχιστον 12 πρόσωπα... για μια ώρα, ο ένας μετά τον άλλον», φέρεται να κατέθεσε η 19χρονη.

«Μετά που με άφησαν να φύγω, κατέρρευσα. Μετά έτρεξα έξω από το δωμάτιο, συνάντησα φίλους οι οποίοι με μετέφεραν ημίγυμνη στην κλινική», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Η ιστοσελίδα δημοσιεύει μάλιστα και ένα βίντεο από την στιγμή που αφήνεται ελεύθερος πρώην ύποπτος εκ των 12 Ισραηλινών:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X