ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους νοίκιασαν το δωμάτιο του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα (Pics, Vid)

Χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και μπουκάλια από αλκοόλ ακόμη μέσα στο δωμάτιο

Πολύ ζεστά αντιμετωπίζεται από τα ισραηλινά ΜΜΕ η υπόθεση της καταγγελίας του ομαδικού βιασμού 19χρονης από τους δώδεκα νεαρούς από την γείτονα χώρα. Είναι γνωστό εξάλλου ότι το Ισραήλ ασκεί πιέσεις στην Αστυνομία Κύπρου όσον αφορά στην διερεύνηση της υπόθεσης και στο φως των πιο πάνω νέα δημοσιεύματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με μέσα του Ισραήλ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα που φαίνεται να έγινε ο ομαδικός βιασμός της Βρετανίδας από 12 Ισραηλίτες έμειναν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, μπουκάλια από αλκοόλ και άλλα αντικείμενα των υπόπτων ακόμη και μετά την έρευνα της αστυνομίας. Αν και το δωμάτιο δεν είχε καθαριστεί το ξενοδοχείο το ενοικίασε σε τουρίστες από το Ισραήλ.

Όπως αναφέρουν τα Ισραηλινά μέσα στους τοίχους υπάρχουν ακόμα σημάδια που μπορούν να επιβεβαιώσουν το τι συνέβη, συμπεριλαμβανομένων αποτυπωμάτων χεριών και ποδιών στους τοίχους. Λόγω της παρουσίας χρησιμοποιημένων αντισυλληπτικών και αποτυπωμάτων στους τοίχους, δεν είναι σαφές εάν η αστυνομία εξέτασε ή συγκέντρωσε όλα τα ευρήματα από το δωμάτιο.

Οι τουρίστες από το Ισραήλ που τους δόθηκε το δωμάτιο δήλωσαν ότι ήταν σοκαρισμένοι. «Δεν θέλουμε να είμαστε σε αυτό το δωμάτιο, είναι τρομακτικά εδώ, γιατί πρέπει να μείνουμε σε ένα δωμάτιο όπου έγινε ένας βιασμός και δεν έχει καθαριστεί ακόμη ή έχουν μαζευτεί όλα τα τεκμήρια;» Προσθέτουν ακόμη ότι «Μας συμπεριφέρθηκαν απαίσια επειδή είμαστε από το Ισραήλ, γιατί πρέπει να πληρώσουμε εμείς το τίμημα για κάτι που έκαναν άλλοι;»

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν άλλοι ένοικοι τους ενημέρωσαν για το τι συνέβη στο δωμάτιο που τους δόθηκε «Ρωτήσαμε τον υπεύθυνο και μας είπε ότι δεν συνέβη στο δωμάτιό μας ο βιασμός, ενώ το βράδυ βρήκαμε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και μπουκάλια από αλκοόλ τα οποία δεν ήταν δικά μας και ένα μαχαίρι, ρωτήσαμε ξανά είδαμε τις ειδήσεις και φωτογραφίες και αντιληφθήκαμε ότι το δωμάτιο ήταν το δικό μας»

Μετά την ανακοίνωση του μέσου η διοίκηση του ξενοδοχείου αποφάσισε να παραχωρήσει καινούργιο δωμάτιο στις τουρίστριες. Νέα δημοσιεύματα αναρτώνται καθημερινά στον ισραηλινό τύπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X